Kräsen jag.

Jag nämner ganska så ofta här att det hade kunnat vara trevligt med en man. Att dela vardagen med någon. Samtidigt som jag bara låser in mig.

Hade det varit en stor prioritering så hade jag troligtvis lagt ner mer tid och energi på det.
Hade jag mest bara velat ha en man hade jag med största sannolikhet bara gått ut och tagit en.
För helt ärligt nu, Så Jävla Svårt är det egentligen inte för mig att hitta någon villig, om jag bara valt att nöja mig. För att jag skulle vilja ha en.
Ha en.. Lite som en sak. Ett objekt.
Lite som många verkar se mig. Som de gnäller om. För mig, andra eller bara för sig själv. Gnäll och sura miner. I veckor, månader och till och med år. Liksom vafan?!

"Man ska Inte vara Kräsen."
Helt underbart. Quote från en människa vars tankekapacitet är en bra bit under medel. Men tänk hur bra han ändå prickat in det.
För när man gnäller och surar att jag inte vill. Är det egentligen inte det man tänker då?
Är det inte så att man tycker att jag borde vara tacksam och villig? För att du vill ju. Att det i din värld är tillräckligt?

För man ska ju Inte vara Kräsen! Eller kanske mer, Jag ska Inte vara Kräsen. Jag Ska Erbjuda. För "Man Ska Erbjuda!".

Om man nu inte ska vara kräsen. Om man tycker att man ska nöja sig och inte ha allt för höga krav, varför hänger man då upp sig på mig?
Kan tycka att ett rimligt krav att ha ska vara villig.
Och varför ska just du få lov att ha de höga kraven men tycker att jag ska nöja mig? Borde du då egentligen inte mer tycka att jag om någon bör få ha högre krav, om jag nu är någon så nära perfekt att man fastnat i månader, år?

Jag har kommit till den punkten i livet där jag har kommit till insikt med att jag aldrig mer tänker nöja mig.
Fuck that!
Jag är hellre nöjd som singel än behöva nöja mig med förhållandet.
Behöver inte ens vara förhållande, räcker med sexuell relation. Känner jag inte att det finns en chans att kunna utvecklas så struntar jag nu hellre i det. För att undvika besvikelse och strul för alla inblandade.

Jag ska inte ha något mindre än awesomeness, för det är jag värd!

Gillar

Kommentarer