Lära känna någon.

Glömde ställa in mitt möte idag, för jag kände inte allt för att åka på det. Och när jag vaknat är där ett fint sms om att det är inställt.
Det är andra gången det hänt detta året, och var gång känns det som att jag vunnit på lotto.
Jag är helt klart bra på att bli glad för det lilla.

Och tillbaka till det här med dating och att lära känna någon ny människa överlag. Att det tar så jävla lång tid. Att jag de flesta tillfällena avskyr det. För "Man visar ju bara sina bästa sidor i början.". FUCK THAT!

Jag har börjat köra på andra hållet. Liksom "Titta! Detta suger med mig. Och detta. Jag kan inte det här och jag är helt jävla värdelös med sådant."
Så slipper man de otrevliga överraskningarna, och om man ändå orkar stanna kvar finns det bara positivt kvar. SMART!

Dessvärre verkar det som att man har svårt att ta till sig det. Är det så att man hoppas på att det inte är sant, eller att jag har alldeles för mycket självinsikt när det kommer till mina fel och brister?

Och när jag berättar något illa om mig många gånger få "Nej, så är det inte. Jag tror nog att du kan."
Vafan?! Nej?! Då skulle det ju vara dumt att jag nämnde det. Och vadå, kan man inte ha negativa sidor man vet om? Måste man låtsas som att man inte har några "fel"?

"Yes, jag är dum i huvudet!"
"Nej, du är en smart tjej."
Jaha?! Det hör väl inte hit?! Det hindrar mig väl inte från att vid tillfällen och specifika saker vara totalt jävla blåst?!
Eller snarare, det Hindrar mig Inte från att vara det!

Dessutom är jag tillräckligt smart för att veta att de flesta säger "Du är smart." till typ alla. Det är inte riktigt någon komplimang om alla får den..

För att kunna avgöra hurvida någon är smart eller inte bör intelligenskvoten vara ungefär det samma, för mycket högre intelligens än vad man själv har gör att det många gånger verkar ologiskt. Just för man själv inte kan greppa det.
GENI!

Tillbaka till att lära känna någon.
Jag personligen hade gärna velat ha det negativa och sämre sidor upplaga direkt. För jag tycker inte om överraskningar, framförallt inte de negativa.
Fuck, det är som att plötsligt, efter ett tag, öppna pandorasask och skiten bara väller över en. JAG DRUNKNAR!

Gillar

Kommentarer