Liten flicka.

Jag har som vana nu att skriva ett inlägg här precis innan jag går och lägger mig och ber om ursäkt för att det inte fanns något inlägg tidigare när du kollade. Men jag vaknade självklart inte av alarmet igår och sov till sju på kvällen. Så har spenderat hela natten och dagen nu med att skissa. Bilden är fortfarande inte klar då det faktiskt tar flertalet timmar för mig att skissa fram en hyfsat bra bild. Kommer lägga upp den här sen när den är färdig. Har inte allt för mycket kvar, hoppas jag. Vill även tro att man ser vad den föreställer.
Hade snart tänkt att ta hund och sen sova. Min kropp orkar inte med att jag är vaken så länge till. Min nya plan är att vara vaken så länge den orkar och sen försöka vända rätt dygnet på det sättet istället. Förhoppningsvis så fungerar det bättre än vad jag hitintills försökt med.

Kom och tänka på utseende. På mitt utseende. Jag ser inte så gammal ut. Vilket jag även fått höra väldigt mycket. Det har även hänt att dörrförsäljare som knackat på här frågat mig om mina föräldrar är hemma. En fråga som jag inte besvarar. Bara står där i dörröppningen och tittar på dem. Kanske borde börja med att säga åt de att jag inte vet men om de vill är jag villig att ringa och fråga. Så lever jag även upp till det här med att vara en dum blondin. Vilket jag ofta också blir tagen som.

Har märkt att det är svårt för många att ta mig seriöst. Att lyssna på mig och visa respekt. Antar att det är på grund av hur jag ser ut. Att jag är ung och dum. Vilket är ganska frustrerade. Ska jag behöva jobba hårdare än många andra för att få någon tt lyssna och visa respekt? Är det inte insidan som räknas? Bara för att något ser ut att vara på ett sätt betyder det inte nödvändigtvis att det är så. Men jag har börjat utnyttja detta. Något som jag var väldigt emot tidigare. Men om andra får utnyttja mig på grund av mitt utseende så borde jag också få det. Så jag spelar dum en del tillfällen. De tillfällena när jag kan tjäna något på det. För många är mycket mer snälla och hjälpsamma om man är en liten och dum blondin. Skulle nog kunna säga att jag till viss del raggar då, att jag utnyttjar någon.

Först tyckte jag att det var fel att göra så. Men har ändrat mig gällande det. Mycket för att de människor som uppskattar när jag verkar korkad troligtvis inte är människor som jag skulle kunna bry mig om. Tycker man inte om människor som kan tänka själv är jag inte intresserad av den, på något plan, och tar därför inte heller någon skada av att kanske inte vara helt ärlig.

Däremot vill jag ju inte heller vara så pass dum att jag inte tänker ta hjälp eller saker på rabatt/gratis bara för att vara mig själv. Hur smart låter det? Inte som att det är jobbigt att inte tänka. Eller jo, men inte när drivkraften är gratis-skit!

Sen att jag kanske inte är så mogen alltid hjälper väl inte heller riktigt. Lite som en unge. Men helt ärligt, vem vill inte vakna till detta var morgon?

Gillar

Kommentarer