Målat.

Jjag får väl börja med att meddela att jag fortfarande lever. Har inte haft något större intresse av att skriva här när jag haft tid och när jag inte riktigt haft tid eller möjlighet har jag självklart kommit på en hel del att skriva. För att det sen ska ha försvunnit från huvudet när jag väl haft tillfälle och möjlighet. Vilket problem alltså!

Men har ändå gjort en del och förhoppningsvis så kommer det till att fortsätta. Så jag kanske kan börja skriva lite mer än vad jag gjort. Dock lär det ju bli en massa tråkigt om vad jag gör. Vilket inte alls är särskilt spännande. Men självklart kommer mitt underbara gnällande att fortstätta också.

Har börjat måla igen. Har ju mina perioder. Har dock varit väldigt dåligt med det kreativa de senaste åren. Men fick beställning på att jag skulle måla fyra olika bilder på djur. De skulle vara barnsliga men ja, inte min grej riktigt, vilket människan är medveten om men jag provade.


Inte allt för barnsliga kanske, eller särskilt välgjorda, men det blev godkänt. Bilderna är ca 10x15 cm stora.
Nu har jag uggla och groda kvar att göra. Sen sitter jag där utan någonting alls igen. Har så dålig fantasi känner jag. Och jakten på en vit och mjuk penna fortsätter, så jag kan skissa ordentligt. Eller ja, sen är det ju motivet som är problemet, men ändå.

Nu ska jag sluta skriva de första orden som kommer upp i mitt  huvud, dricka upp mitt te och sen sova. 

Gillar

Kommentarer