"Man kan alltid göra något."

Missade mina möten ganska så hårt idag. Så istället för att gå på dem hade jag fullt upp att svimma på golvet och vara helt borta några timmar. Hade nog ett hemskt kramp anfall undertiden också då hela munnen var full av tandsplitter när jag vaknade igen. Flera kronor som hade tappat bitar. Känns stabilt!
Dock så gick inga tänder av så pass mycket att det gör ont. Så där är ju en liten win.
Dessvärre har jag fortfarande ganska hård smärta till och från i kroppen och är lite avdomnad och seg.
Har i alla fall lyckats boka om mötena till nästa vecka så slipper stressa och tänka på det sen.


Det finns en mening som kan driva mig lite smått till vansinne. "Man kan alltid göra något." Jag klarar inte av den. Jag blir mindre knas. Mest för att de som säger det för det mesta syftar på att man alltid kan göra något så det blir bättre. Och det stämmer inte. Man kan inte alltid göra något så det blir bättre.

Visst, man kan alltid göra något. Men ibland är att göra något sämre än att inte göra det. Ibland finns det inte ett skit som man kan göra, tyvärr.
De stora problemen brukar vara så. Det brukar vara dem som är antingen svåra eller omöjliga att på något sätt göra bättre. Och jag hatar den meningen. Ja, verkligen hatar den. Vill slå in huvudet på människan som säger det. Men ja, gör det självklart inte då det inte är människan som jag hatar, bara den meningen och idiotin runt den.

Säger du så och verkligen tror på det har du inte varit på fel plats vid fel tillfälle. För tyvärr, ibland är det bättre att bara vänta tills det går över. Ibland är det bättre att vara passiv än att ens försöka. En del saker kan man inte fixa.

Så snälla, säg inte åt mig att man alltid kan göra något. Jag om någon vet att det inte är sant, tyvärr.
"What's the sense in praying when you already know the truth?" <3


Gillar

Kommentarer