Måndag.

Jag måste iväg och handla. Hunden mat är i princip slut. Trodde att jag hade en till påse hemma men det hade jag tydligen inte. Så får försöka fixa det imorgon. Och så vill jag köpa hårdost till mig. Har inte haft det hemma på över en månad. Helt förjävligt av mig faktiskt. Måste bättra mig på den fronten. Kan ju inte leva så! Helt utan hårdost. Har självklart alltid färskost hemma, blir awesome i grytor.


Vet du vad? Jag varken springer eller cyklar.
Har inte gjort något av det på flera år. Joggar gör jag, men springer inte. Alltså, skulle någon komma och ha ihjäl mig tror jag nästan att jag hade dött istället för att springa, så pass illa är det.
Jag "springer" ifrån folk dock. Det vill säga slutar prata med dem. Men ja, det skriver jag ju om hela tiden. Mer att det inte är ordagrant att jag springer. Även om det egentligen säger sig själ. Men i alla fall!

Cykla har jag inte gjort sen jag var 16 år tror jag. Det ser dumt ut. Alla som cyklar se dumma ut. Det är väl den största anledningen till varför jag inte gör det. Ja, om man då inte tänker på att jag inte har någon cykel. Men det hade jag nog köpt om jag faktiskt var intresserad av det. Något billigt skräp som hade tagit mig snabbare framåt. Men nu är det inte så det ligger till. För jag vill inte. Bara för att liksom.


Jag är rädd för sjöodjuret.
Yes, i alla sjöar. Vilket då betyder att jag int tycker om att bada i sjöar. Gör det, men tycker inte om det.
Hav har jag inte något större problem med. För där vet jag att det finns odjur, då är det lugnt.
Men i sjöar ska det inte finnas i. Vilket man då kan tycka borde kännas säkrare. Men det är själva chocken om det väl skulle komma ett odjur som jag är rädd för. Just för att det ska inte finnas där.
Hade varit skitäckligt! Och ja, jag är fullt medveten om att detta är väldigt korkat och ologiskt men det hindrar mig inte från att vara rädd. Dock så gör det ju att jag badar trots min ologiska rädsla.
Tycker inte om begränsningar! Ett av alla tillfällen som jag får skärpa mig.


Gillar

Kommentarer