Måndagens sanningar.

Morgonrutinen är avklarad och har nyss hällt upp en ny kopp kaffe. Eller ja, orkade inte koka något så tog från kapselmaskinen. Har fortfarande inte beställt nya kapslar och ändå har min favorit varit slut över två veckor, chococino caramel.

Nu är det måndag så här kommer måndagens sanningar.


Jag är rädd för harkrankar. Du vet de som ser ut som stora myggor och som inte har förstått att de inte kan flyga. Istället för att då flyga hoppar de upp och ner i luften med ben och vingar sprattlande överallt. Jag hatar dem! Sen ska de också alltid sprattla till mig och fastna i mitt hår. Där av anledningen till att jag blev rädd för dem. Innan jag hade haft några i håret (när man petar bort dem tappar de ben och vingar som sedan sitter fast i håret) brydde jag mig inte. Men nu är de hemska! Ännu en anledning till att älska katter. för övrigt finns det en stor risk att ett, väldigt manligt, pip/skrikande IIIHHHH kommer från mig när jag ser en harkrank. Skönt att jag varken är pinsam eller socialt tappad.


Jag är väldigt dålig på att komma ihåg namn och olika märken. Alltså riktigt dålig. Något som jag försöker jobba på men min dyslexi hjälper inte riktigt till. Ja, jag har dyslexi med. Men försöker att stava, läsa och formulera mig så bra jag bara kan i text och tränar var dag. Bara för att jag har ett svar på varför jag är imponerande dålig på det betyder det inte att man ska ge upp. Ge aldrig upp!


Min favoritfärg är grå. Det passar till allt och att kombinera olika nyanser av den och kanske lägga till lite färg så blir det underbart vackert. Och ja, jag anser att grå faktiskt är en färg!

Veckans uppgift är att beställa hem en Linas matkasse.

​Det bästa är när man kombinerar olika saker man tycker mycket om, så länge det passar lite. Där av en grå katt. 

Gillar

Kommentarer