Mänskligt element sökes.

Nyss inkommen efter att ha tagit hund på sista rundan innan jag tänkt sova. Märkte att det börjat bli kyligt om nätter och mornar så måste ha på mig jacka och bör sluta gå i shorts.
Något som nu också kommer med kyla och att jag fryser är närheten från någon annan. Eller snarare kommer bristen på det.
Blir så sjukt mysig av mig när jag fryser och saknar nu att ha en varm kropp att krypa ner till under täcket. Någon att skeda med om nätterna, eller ja, när jag än sover.
Det var många år sedan jag var så ensam och visst, det har varit skönt när det var varmt men nu när det börjar bli kallt då? Hur ska jag överleva detta? Trött, kall och så extremt mysig av mig för stunden.

Borde skaffa något. Eller någon. Typ en inneboende, ja i min etta, som fick mysa en massa med mig. Fick och fick, var tvungen att mysa mig varm när jag frös. Ett mänskligt element! Jag vill ha ett mänskligt element. Var hittar man sådana? Det andra jag hade verkar ha sprungit iväg och gömt sig så behöver nog ett nytt om inte det hittar tillbaka..

Ja, nej, men det är faktiskt något som jag börjat sakna ganska mycket nu, någon att sova med. Känns så kallt och ensamt. Speciellt med tanke på att jag har problem med att hålla uppe min kroppstemperatur. Så jag börjar bli lagom svinkall nu och kommer hålla i sig till nästa sommar. Bara det kan ju göra mig gnällig. Tanken på att jag kommer frysa fram tills nästa sommar, kul!

Har blivit klen med åren märker jag. Saknar ganska ofta att ha någon i närheten. Någon som jag kan krama när jag fryser, peta på när jag vill något och allmänt terrorisera när jag inte har något bättre för mig. Någon som halvt tvingar mig att göra kul saker, f��r jag är lat och orkar aldrig resa mig..
Känslan av att känna mig behövd och omtyckt! Fan, vad har hänt med mig?! När blev det såhär illa? Tror det har lite med att jag fryser också i och för sig. Men ändå.

Skönt att jag även ser trött och gnällig ut. TYCK OM MIG!

Gillar

Kommentarer