Mer personligt.

Yes. Nu skapades en ny kategori; Mer personligt. Jag känner väl att själva rubriken talar för vad det är och tänker inte gå in mer på det.

Men, jag har även kommit fram till att jag var måndag ska skriva några saker om mig och avsluta inlägget med en sak jag ska ha gjort innan veckan är slut. Och då menar jag något nytt, inte laga mat, badat fyra gånger. Något jag inte gjort tidigare, eller något som jag kanske gjort men inte kommer ihåg. Mycket för jag säger att jag ska göra saker som exempelvis äta aubergine eller sushi. Men jag gör det aldrig.

Here we go.

Jag har fotfobi. Kollar därför aldrig på någons skor och har under de senaste åren lärt mig att kunna se och röra mina egna fötter. Vilket är ganska bra då jag behöver klippa naglarna så de inte växer in i tårna. Vilket har hänt mig väldigt många gånger och både är väldigt obekvämt och gör ont.


Jag har inte ombre för att jag följer hårtrender, jag har det för att jag inte orkade färga eller bleka håret mer så det är min utväxt. Att de är trendigt nu är bara ett plus.


Jag har bytt ut min biologiska pappa till mina systrars pappa. Jag har nästan ingen kontakt alls med min riktiga pappa och det är ingenting som jag längre mår dåligt över eller har problem med. Jag har haft en ny sen jag var 4 år och jag har gjort valet att inte ha kontakt med den biologiska.


Jag låter inte mina djur vara på bord eller i bokhyllor och min hund får inte gå in i köket. Ingen av djuren får lov att vara i sängen och hund får bara vara i soffan om jag har lagt ut filten där till honom så han inte hårar eller slemmar ner i soffan. Jag älskar mina djur men de får fortfarande ha lite regler.


Innan veckan är slut ska jag ha provat en quornfile.Väldigt tjusig bild från i lördags.

Gillar

Kommentarer