Mindre perfekt, perfekt snubbe.

Hade först tänkt att skriva andra delen på en nästan helt perfekt snubbe men då jag faktiskt fått en hel del kritik att jag är kräsen och borde sänka min krav har jag kommit fram till att jag struntar i det. Och gällande det inlägget, hur kan jag vara för kräsen? Det var ju att jag skulle komma så nära perfektion jag bara kunde. Inte att jag faktiskt förväntar mig att någon ska vara exakt så som jag skrivit. Tvekar hårt på att någon är perfekt i mina ögon faktiskt. Vilket i och för sig är bra. Hade jag hittat den människan hade jag känt mig så dålig i jämförelse. Hade känt mig extremt otillräcklig och kass. Finns även en risk att jag velat dra på andra hållet, även om det är något som jag slutat göra av rädsla. Hade nog försvunnit ett tag i alla fall.
Så nej, jag söker inte perfektion, hade inte klarat av det men tanken kan vara kul att ha ibland.

Jag vill ha någon som passar in med flertalet av de punkterna dock. Någon som jag kan vara mig själv med. Kunna koppla av, trivas i dess sällskap och känna någon typ av trygghet vid.
Skratta åt dåliga skämt och saker med. Spendera timmar tillsammans med att göra i princip ingenting, bara vara glad av varandras sällskap och vilja att lägga tid på att göra ingenting tillsammans. Det är något som jag faktiskt uppskattar väldigt mycket, som gör att jag känner mig extremt omtyckt; att vilja spendera sin fria tid med att göra ingenting med mig. Att bara vara nöjd med att vara i min närhet, trivas.
Någon som har sina "fel" och saker som jag kanske inte riktigt håller med om, som ibland kan gå mig på nerverna så pass mycket att jag skulle vilja slå den.
Dock så är ju de sista två sakerna i det inlägget måsten. Att man orkar med mig och tillslut lär sig att älska mig.

Bättre nu när jag förklarat mig lite mer? Att jag inte söker perfektion på det sättet. Även om det jag nyss skrev är en viss perfektion för mig. För att det ska vara perfekt kan inte allt vara perfekt.

Hade även tänkt att svara ärligt på alla frågor som jag får på torsdag. Alltså mellan 00:00-23:59. Jag brukar ju svara ärligt men nu menar jag att jag måste svara. Får inte säga pass, prata bort det eller svara ironiskt. Utan helt ärligt svara direkt på allt. 
Ja, allt utom det som gäller andra. Vad jag tycker och tänker om andra är ju okey. Jag menar mer att andras hemligheter är inte mina att berätta och lär därför inte svara på sådant.


Gillar

Kommentarer