Mindre perfekt, perfekt snubbe, igen..

Haha.. Då jag även denna gång fått kritik om att mina "krav" är för höga så får jag väl skriva i princip samma sak även efter den uppdaterade versionen.
Nej, jag lever inte i en fantasivärld där jag förväntar mig att man ska passa in på precis allt.
Vilket jag kan tycka säger sig själv. Man kan ju inte både vara vettig Och orka med mig! Säger emot sig ganska så hårt där..
Men skriva "Hyfsat söt, gärna villig" hade inte varit så långt inlägg. Inte heller någon fri fantasi om vad jag ansett vara perfektion.
Och bara att hitta någon som Inte lever i sina mjukisbyxor är fan en utmaning här.
Du vet, sådana hemska och fula med sweatshirt material. Sitter förjävligt och är oftast noppriga då man ordagrant Alltid har dem. Isch.

Men jag tycker om att fantisera och filosofera. Och om man stämmer in på flertalet punker så är det ju awesome!

Hade kunnat skriva en lista med defekter jag hade orkat stå ut med. Men det hade ju blivit en helt annan upplevelse att läsa. Och så många saker jag hade varit tvungen att tänka på!

Så detta skrev jag efter det förra. Passar fortfarande in.
"Jag vill ha någon som passar in med flertalet av de punkterna dock. Någon som jag kan vara mig själv med. Kunna koppla av, trivas i dess sällskap och känna någon typ av trygghet vid.
Skratta åt dåliga skämt och saker med. Spendera timmar tillsammans med att göra i princip ingenting, bara vara glad av varandras sällskap och vilja att lägga tid på att göra ingenting tillsammans. Det är något som jag faktiskt uppskattar väldigt mycket, som gör att jag känner mig extremt omtyckt; att vilja spendera sin fria tid med att göra ingenting med mig. Att bara vara nöjd med att vara i min närhet, trivas.
Någon som har sina "fel" och saker som jag kanske inte riktigt håller med om, som ibland kan gå mig på nerverna så pass mycket att jag skulle vilja slå den.
Dock så är ju de sista två sakerna i det inlägget måsten. Att man orkar med mig och tillslut lär sig att älska mig."

Gillar

Kommentarer