Musik.

De senaste dagarna har jag börjat med en ny sak. Jag har, som man kanske sett, nästan alltid mobilen i bakfickan. När jag då ska sätta mig ner tar jag ut den så jag inte sitter på den och sen när jag reser mig upp lägger jag tillbaka den i fickan. Bara det att jag nu hela tiden lägger den så att jag ändå ständigt sätter mig på den. Vilket då tappar poängen med att flytta den från fickan från första början. Av någon märklig anledning så lär jag mig inte heller. Och har aldrig gjort såhär tidigare. Är helt borta.

Har även än en gång kommit fram till att min musiksmak är ganska så märklig. Lyssnar på ska och skatepunk när jag ska tänka eller mår dåligt och nästan alltid annars Deathmetal. Lyssnar i och för sig lite på black också, men inte farligt mycket. Så för att ta reda på hur pass annorlunda de är tog jag två av mina favoritband från då olika genre. Så varannan låt Vital remains och varannan Zebrahead.
Ja, vad ska jag säga. Om jag någon gång känner för att jag skulle vilja bli mer dum i huvudet eller störd så kan jag ju ta varannan så i en timme eller två. För de passade verkligen inte ihop. Vilket jag i och för sig förstod redan innan. Men att det skulle bli så stor skillnad på två av de band jag tycker en massa om kändes lite märkligt. Och nej, jag håller inte koll på genre. Är inte farligt intresserad av varken det eller att prata om musik. Jag lyssnar på det jag tycker om. Sen att de oftast råkar hamna inom ovannämnda genrer kan jag inte riktigt hjälpa.
Så när någon frågar vad jag lyssnar på för musik brukar jag svara dålig. Lite för att det är väl det jag hört mycket men även för att jag har dyslexi och inte kommer ihåg namn och sådant trams så bra. Och ja, nu har jag märkt att det är dålig. Dålig att blanda i alla fall. Isch!


Känner inte för att skriva mer. Vill inte dela med mig av mina tankar för stunden och speciellt inte offentligt. Har fullt upp att inte vara på topp och att bryta ner mig själv..

Men tänkte väl ta hund nu snart och sen försöka sova. Min kropp har inte alls mått bra idag. Varit svimfärdig nästan hela dagen. Är väl på grund av bristen på sömn och mat nu de senaste dagarna. Men går i alla fall inte upp halv fyra längre.

Såhär såg jag ut idag. Provade en ny sminkning. Dock inte någon jag gör om. Inte bra. Även om du kan se det själv..

Gillar

Kommentarer