Nästan perfekt snubbe.

Nyss inkommen med hund. Är ganska frusen och när jag nästan var hemma kom jag att tänka på hur mycket jag skulle vilja ha någon söt och halvnaken snubbe i sängen när jag kom in som kunde värma mig. Vilket i sig hade varit väldigt trevligt. Dock så hade det varit extremt läskigt om det faktiskt var någon sådan i min säng när jag kom in. Mycket med tanke på att jag inte släppt in någon. Hade haft väldigt många frågor..

Kollade även igenom min facebook sida och fann en "kontaktannons" en polare skrev om mig för några år sedan och kom då att tänka på hur någon perfekt eller nästan perfekt snubbe skulle vara. Inte för att allt stämde som han skrev att jag sökte då, men det mesta. Ganska spännande hur det har ändrats och ännu mer spännande vad som faktiskt hade varit awesome nu.

Så här kommer listan om hur man nästan är perfekt som partner i mina ögon och för mig. Och självklart börjar jag med utseendet som den ytliga bitch som jag ofta tolkas som. Och då är ju ingenting viktigare än håret. Dock så bryr jag mig inte särskilt mycket om frisyr. Gärna inte allt för kort, täcka öronen och inte längre än till midjan. Hyfsat tjock med fina hårstrån. Det vill säga lena och i princip raka. Som mitt fast grövre och bättre på alla sätt. Jämnt hårfäste och hårfärgen bör vara cendre ash blonde - mellanbrun.
Avlångt ansikte, inte för mycket men inte heller runt. Får gärna ha ca 1-2 centimeters skäggstubb och ögonbrynen ska inte se ut som man sponsrar Mc Donalds.
Inte allt för stora ögon och ögonfärgen får gärna vara grön. Inte ha en död blick.
Hyfsat rak näsa som är symmetrisk med resten av ansiktet och inte allt för hög panna. Liten - mellanstor mun.

Får gärna vara längre än mig, i alla fall hyfsat vältränad och ha grövre händer än mig. Vilket i och för sig de flesta har. Grövre händer då alltså.
Vara luden, för hår över bröst och mage är hett. Och om vi nu ska ta upp hett så är det ju inte helt fel med att snusa lössnus. Och man får inte lukta illa.
Ljus hudton som går mer mot gul än rosa. Dock inte lika vit som mig. Räcker med ett lik och jag har redan tagit den platsen.

Inte tatuering på rygg eller i ansiktet. Annars så spelar det inte så stor roll hurvida man har någon eller inte.
Ingen piercing i ögonbrynet, på överläppen eller i kinderna.
Töjningar, olika typer av implantat och kluvna tungor klarar jag mig också bra utan.
Får gärna ha alla kroppsdelar och släta naglar.

Inte bära blå-jeans eller mjukisbyxor. Strumpor i sandaler går också ganska hårt bort och tillsammans med hawaiiskjortor. Dock gärna bära bandtröjor, skjortor och farfarströjor. Förslagsvis inte allt samtidigt..
Skärp! Slätt läder eller med nitar. Svart eller brunt.
Jacka bör vara läder i bikermodell och en pansarlänk runt halsen är aldrig fel. Precis som att det inte kan bli fel med riktiga svarta kängor eller några snygga sneakers.
Boxerkalsonger som inte ska vara urtvättade eller sönder. Ja, det händer ofta att de är det. Isch!

Det var väl en hyfsat bra beskrivning till utseendet kan jag tycka. Det är i alla fall vad jag kommer på för stunden lite snabbt. Så får fortsätta med det jobbiga, personligheten. Och ja, det är väl det där vanliga. Ärlig, lojal och trogen, i alla fall lite självinsikt och både kunna ta och ge kritik. Kunna prata om i princip allt. Inte vara allt för blyg eller osäker av sig. Vara driven när jag inte orkar och vara ansvarsfull.
Ha rå och ond humor. Skadeglädje är vackert och lika så att kunna ha egna åsikter och tänka själv. Att inte bara följa strömmen och att kunna stå upp för sig själv i de flesta lägena.
Åsikterna bör vara lika mina inom det mesta. Dock gärna inte gällande allt. Men synen över hur man ska bete sig och vara underlättar ju om man anser någorlunda det samma om.

Att inte bry sig farligt mycket om alla andra men väldigt mycket om de man tycker om. Kunna sätta andra före sig själv ibland och finnas där. Vara omtänksam och snäll men inte allt för känslig och klängig. Och med snäll menar jag väl att tänka på andra, lite generös ibland och inte vara allt för egocentrisk.
Trevlig är viktig att vara och att kunna hålla lugnet även när någon står och skriker på en. Att hålla lugnet och visa respekt även om människan inte förtjänar det anser jag vara stark och beundransvärt.
Fjäsk åket bort direkt tillsammans med behovet att försöka imponera.
Inte hålla på med skit. Vilket i sig är ganska stort och kan tolkas på väldigt många sätt men ingenting som jag känner för att gå djupare in på just nu.
Måste även kunna bjuda på sig själv.

På någon punkt lyssna på lika musik som mig. Fine om allt inte är samma men i alla fall något. Med andra ord ska-, skate-, punkrock eller deathmetal.
Film, se vad du vill men orka se en del thrillers och skräck.
Tycka om spel, någon typ. Tv-, dator- eller brädspel. Dock får man inte tycka illa om tv-spel och speciellt inte pikmin. Jag älskar pikmin.
Ät bacon. Drick mjölk så jag slipper göra pannkakor i panik när den håller på att gå ut. För mjölk är inte något jag tycker om men känner stort behov av att ha hemma av någon märklig anledning.

Ha någon typ av hobby. Måla, baka, bygga modeller, spela någon typ av spel eller något. INGA INSTRUMENT! Orkar inte lyssna på att någon ständigt ska öva och spela fel. Ett misstag jag gärna inte gör om.
Att ständigt sitta på krogen är inte någon hobby. Det är bara tragiskt.

Vara intresserad av en del samhällsfrågor, psykologi, allmänt filosofera och älska katter. Ja, alltså, självklart också tycka om hund. Men katter måste man älska, i alla fall min.

Låta mig ha den avgörande rösten i hur hemmet ska se ut och vara inrett. Inga planscher, samlarsaker eller smått skit någonstans. Och om det nu är något behov av att ha något av detta så ska det vara gömt. Då menar jag saker som inte har någon praktiskt användning utan bara finns för att.

Pervers, sadistisk, påhittig, öppen och kompatibel med mig sexuellt.

Och nu kommer jag väl till det viktigaste och verkligen avgörande. Orka stå ut med mig, älska mig.

Kan väl tycka att detta är en hyfsat bra beskrivning på vad jag är intresserad utav. Och kan ju lika bra passa på nu när det ändå är här. Om du känner att du är så awesome kan du ju alltid höra av dig.
Det är okey om man inte älskar mig direkt. Det hade bara varit märkligt. Så gör helst inte del. Vänta lite med det. I alla fall tills du vet hur jag är.

Det känns lite som att jag borde skämmas där. Men jag är trött och orkar inte riktigt bry mig. Nu blir det till att sova någon timme. Natti natti.

Gillar

Kommentarer