Nästan perfekt snubbe, uppdatering.

Det har gått mer än fem år sedan jag skrev inlägget "Nästan perfekt snubbe.". Så nu tänkte jag än en gång skriva vad jag skulle anse vara perfekt för mig. Tredje uppdateringen på nästan 10 år. Spännande detta.

För det första så har jag kommit upp i åldern när jag vill ha en man. En riktig jävla man. Någon som kan ansvara över i alla fall sig själv och som inte står helt handfallen när minsta lilla problem uppstår.
Men jag har de andra gångerna börjat med utseendet, så får väl göra så även denna gång.

Håret är fortfarande något av det viktigaste. Tjock, glansigt, i alla fall hyfsat raka hårstrån och klippt i en tjusig frisyr som passar in till ansiktet, inte allt för långt och Aldrig "manbun". Hårfärgen bör inte vara ljusblond, annars så bryr jag mig inte särskilt mycket faktiskt.

Ansikte mer åt det avlånga hållet än runda. Ögonen får inte vara varken för stora eller för snälla. Det är ingen hundvalp.. Inte död blick. Gärna grön ögonfärg.
Liten mun med fint leende, inte allt för hög panna och helst en hyfsat rak näsa.
Stubb är hett, ansat med jämna linjer. Och snälla, har man inte naturligt fina ögonbryn, noppa dem!
Det räcker med att jag har piercingar i ansiktet, han kan vara utan.

Kroppen.. Jag vet inte inte vad det är med män och fixeringen vid extrema magrutor och muskler överlag. Det finns en gräns! Var gärna lite trimmad, så man ser konturerna av musklerna i armarna. Platt mage men allt för synliga rutor är inte något jag intresseras särskilt mycket av.
Bör minst vara lika lång som mig, annars bryr jag mig inte.
Hår på bröst och i alla fall en raggarsträng. Ludna män är hett. Ryggen får gärna vara utan tussar dock.. Men det är okey, jag har epilator!
Ingen får vara lika vit som mig! Och gärna inte gå åt det allt för rosa hållet i hudtonen även om jag tycker om en ljusare hudfärg.
Händerna är viktiga. De ska inte se läskiga ut och naglarna ska både klippas regelbundet, vara utan färg och vara släta.

En man ska inte ha tatueringar på ryggen! Man förstör inte något så fint med färg. Tatueringar i ansiktet är för mig inte heller någon hit. Annars så bryr jag mig inte särskilt mycket om man har eller inte har någon tatuering.
Kluvna tungor, töjningar eller olika "häftiga" implantat klarar vi oss utan.

Klä sig vuxet och matchande. Skjortor, farfarströjor, enfärgad t-shirt eller någon snygg märkeströja. Det är fortfarande sjukt mysigt att krama någon i tjocktröja.
Precis som tidigare så åker strumpor i sandaler bort tillsammans med hawaiiskjortor och att vistas utomhus i mjukisbyxor.
Jeans är fint. Ha jeans. Inte helt enfärgat jeansblå dock.
Ingenting bör vara helt trasigt eller allt för urtvättat. Igen, vuxen..

Svart läderskärp, klocka och halsband i silver eller vitt guld i pansarlänk.
Snusa lössnus är fortfarande också hett.

Nej, men vad säger vi fula människor? Det är insidan som räknas?
Så, let's go!

Lyssna på precis vilken musik du vill. Men jag klarar mig bra utan om jag inte tycker om det. Det mesta brukar fungera så länge man kan dansa till det.
Dansa med mig! Jag bryr mig inte om man kan eller inte. Kan du är det skitbra, lär mig. Annars är det hett ändå.

Var inte stel och allt för seriös. Jag är sällan helt seriös, och även när jag är det lägger jag in dryghet och idioti, för det är roligare.
Uppskatta dryghet! Annars är det fucked. Var ironisk och ha för fan ond jävla humor. Gränsen är hög, palla trycket!

Tyck om hund. Katt är det ingen längre som bryr sig om. Igen, jo, katt har det bra. Men klarar mig bra utan henne..

Ät kött. Oxfilé är fucking awesome och man kan inte lita på någon som aldrig äter ost.
Vuxen, så kunna laga mat. Behöver inte vara grym på det. Men något lättlagat ska man i alla fall klara av att göra.
Jag vet hur man gör, så i värsta fall vara lite intresserad av att lära sig någon maträtt.

Ha en hobby och förmågan att roa dig själv. Om det så är att bygga pärlor, läsa böcker, hoppa hopprep, titta eller utöva någon sport. Nej, golf är ingen sport. Du får spela, men inte titta på det.. Bara gör något, eller ingenting om du klarar det utan mig.
INGA INSTRUMENT! Den missen har jag gjort allt för många gånger och så även riktiga spelnördar. Klarar mig bäst utan de båda..

Var observant och ha koll på läget och omgivningen. Så kan jag få lite avlastning ibland.

Var för det mesta ärlig, även om det kanske för stunden inte är för din fördel. Och för fan, ljug Aldrig för mig! Nej, inte ens så kallade vita lögner. Att inte säga hela sanningen eller att bara undvika att berätta är inte att ljuga. Man kan aldrig säga allt, men hellre sårad än att leva i ovisshet.
Ställ bara frågor du klarar av att ta svaret på. Jag lär svara ärligt, för om jag tycker om någon förtjänar den sanningen.

Fjäska inte för mig. Försök inte imponera. Jag blir imponerad av att man håller lugnet även när någon står och skriker åt en. Blir imponerad av förmågan att kunna tänka själv och sätta sig emot när man anser något vara fel. Att ha respekt för de som kanske inte förtjänar det. Så tålamod. Men ta inte allt. Sätt en gräns och GÖR NÅGOT när man gått över den. Om det så bara är att lämna..

Ha empati, gärna selektiv. För igen, det finns en gräns.
Tyck inte synd om mig om jag delar med mig av något jobbigt. Att tycka synd om mig på det sättet gör mig mer till ett offer, och jag ser mig inte som det. Det hjälper ingen. Shit happens.

Har jag en stark åsikt om något, låt mig. Om det så är vad jag just nu vill äta eller hur hemmet ska se ut. Jag kan kompromissa lite. Men snälla, låt mig ha den avgörande rösten.
Och samla inte på skit man inte har någon användning för. Det driver mig till vansinne att ha en massa skräp.

Filosofera med mig och ha djupare konversationer om allt och ingenting.

Bli inte allt för svartsjuk, lite är okey. Det visar att man bryr sig. Men lita på mig.

Var trevlig. Jag orkar inte med att vara spänd och orolig var gång människan ska öppna munnen.
Dryg är okey att vara. Det är okey att göra folk upprörda, men var inte inkompetent,  snälla.
Ja, förmågan att kunna tänka själv. Skriver det mycket, för det är viktigt. Ha en grund i varför du har din åsikt. Ha åsikter om Något! Och säg till mig när jag är totalt jävla dum i huvudet. Säg till när jag gör något som du anser vara fel. Och klara av att jag säger ifrån, jag gör det inte för att vara elak. Hade jag inte sagt ifrån så hade jag inte brytt mig, och det är värre.

Bry dig om vad människor du tycker om har för åsikter, strunta i majoritetens.

Detta kan jag tycka säger sig själv, men var lojal, inte otrogen och ha i alla fall lite självinsikt.

Så, sexuella. Vilja leka lekar. Leka med leksaker. Uppvigla mig till det. För jag har svårt att ta initiativ efter år av dömande och problem. Men jag vill, och jag kan berätta hur man uppviglar och gör det så mycket roligare.

Orka med mig, tyck om mig och lär dig att älska min skeva personlighet.

Så vad säger du? Passar du in? Ska vi leva lyckliga tillsammans i alla våra dagar?

Gillar

Kommentarer