Ny kategori.

Som rubriken lyder så har jag gjort en ny kategori, Sex och sådant.
Där tänker jag bland annat skriva om olika saker och tankar kring sex. Mina tips efter erfarenheter och även en del om sexuella trakasserier. För det är saker som händer. Först tänkte jag ha det i en kategori för sig själv men det kan ibland vara svårt att finna linjen mellan vad som är positivt och vad som är negativt. Samtidigt som jag tror att de som gör en del saker gör det för att de anser det vara något bra.
Det finns en risk att det kommer mer avklädda bilder och målningar i denna kategori.

Låt oss börja.

Man känner sig inte alltid på topp. Ibland kan man hamna i någon typ av svacka då man känner sig mindre tjusig. Jag tror att de flesta någon gång hamnar där och när jag gör det brukar jag ta på mig underkläder som jag tycker är fina. De behöver inte alls vara extremt porriga eller avslöjande. Så länge man tycker att de är fina och framförallt bekväma.
Att trycka in sig i något bara för man tycker att det är fint för att sen gå obekväm hela dagen tycker inte jag hjälper mig alls. Snarare att det gör det mesta sämre.
Så bekvämt och fint.

Det hjälper även lite till om det är helt nya. Det blir lite extra då. Det är inte något halvgammalt som legat i garderoben utan helt nytt och oanvänt.
Nätet är bra här. Visst, man kan inte prova det innan men olika sidor har nästan alltid rea så man kan komma ganska billigt undan väldigt ofta.

Det bästa med detta är att man inte behöver visa vad man har på sig under för någon för att känna sig bättre. Finare och starkare. För på i alla fall mig har det den effekten.

Underkläderna ska matcha, det känns bättre då. Och sen kan man ta världen med storm.
Sen är det ju inte helt fel om man ska mysa till det med någon heller om man har de där nya fina underkläderna. Förhoppningsvis så märker människan man är med att de är nytt.

Missförstå mig rätt. Jag kan också gå runt med oborstat hår, stor urtvättad tröja och osminkat ansikte utan att må som pesten. Men de där tillfällena man inte känner sig på topp är detta en sak som brukar hjälpa.

Använder man sig av nätet för att beställa så är den där väntan innan de kommer något frustrerande ibland men även ganska så trevlig. Blir glad bara av att veta att det snart är här.


​Bh:n är köpt på Nelly. På den höra bilden finns en direktlänk till där man kan köpa den. De ska även ha matchande trosor på sin sida. 
Tycker att det är extra kul att den är rosa och lila. Ser sällan just lila underkläder med spets så det gjorde allt ännu mer trevligt. 

Gillar

Kommentarer