Ogilla mig, för den jag är.

De senaste åren har jag träffat en hel del människor som tycker väldigt illa om mig, redan innan de pratat med mig. Ibland även innan de träffat mig. För att jag träffat någon de tycker om eller för att jag är bra vän med någon som de är intresserad av. Bland annat. Och bara av att skriva det märker jag hur fånigt det är. Och det känns väldigt egocentriskt och något som jag hittat på. Men det är så många gör.

Tycker illa om dig för hur du ser ut, vad du har och vem du umgås med. Det gör mig irriterad. Ibland har jag även fått ursäkter från de som känner "hataren" om att "Det är inte personligt."

Det är helt okey att tycka illa om mig. Men snälla, gör det för den jag är. Tyck illa om mig för de jag gör, mina åsikter. Inte för att jag pratar med någon du tycker om. Eller som min syster som blev mer mobbad för hon fick en Iphone 5(?!). Ja, de är 13 år. Men principen är fortfarande det samma. Och jag är sjukt jobbig och dryg så jag kan nog tänka mig att det finns många anledningar till att tycka illa om mig för den jag är. Du är bättre än att vara så pass korkad och idiotisk att du tycker illa om människor som råkar ha eller prata med det som du vill.


Gillar

Kommentarer