Om jag var bättre.

Nyss tagit hunden och tänkte väl försöka sova snart. Hade verkligen behövt det. Kroppen mår inte bra och sen måste jag upp senast tolv på onsdag. Ska iväg och göra tester och sådant trevligt. Det behövs ju men inte alltid så kul. Speciellt inte om det är när jag nu för tiden brukar sova och det här med att jag inte alltid vaknar av alarmet. Lär bli spännande. Kommer jag, eller kommer jag inte komma iväg på onsdag?

Har lyckats beställa hår idag. Så får snart byta ut detta och se lite bättre ut, förhoppningsvis. Jag tycker inte om mitt egna hår. Det är tunt och fult. Så skönt att det finns extensions, hade nästan avlidit annars. 

Tycker inte om mitt utseende över lag i och för sig. Men vill inte riktigt operera mig. Har en känsla av att jag aldrig hade slutat. Bara nu kan jag komma på 14 stycken som jag velat göra var av 8 är i ansiktet. Så, göra om hela ansiktet hade ju inte varit fel. Inte övriga kroppen heller. Men ja, ingenting jag ska börja med. I alla fall inte i nuläget. Hade jag haft de pengarna hade jag nog gjort något annat med dem faktiskt. Min kropp är redan halvkass, behöver inte göra den sämre.

Dock så är det en tanke jag har väldigt ofta. Vad hade ändrats om jag såg bättre ut? Om jag hade varit skitsöt eller snygg. På vilket sätt hade de ändrat min relation till en del människor? Hade jag varit bättre då? Hade man ignorerat och hållit sig borta från mig mindre då? Om jag bara sett bättre ut. Om jag bara överlag varit bättre. 

Att vara bättre är ju något som jag ständigt jobbar på. Jag vill vara bättre. Jag borde vara bättre. Kan alltid bli bättre. Har ganska så höga krav på mig själv. Men det känns som att andra har högre. Som att jag borde vara någon annan. Jag borde blivit annorlunda. 

Om jag var bättre, hade man varit mer snäll mot mig då? Hade folk varit glada att se mig? Hade man inte längre hållit sig borta och låtsas som om jag inte fanns? På vilket sätt hade det varit annorlunda? 
Hade jag haft människor som tyckte om mig som jag tycker om? Någon att peta på ibland och som kom och kramade mig i sin tjocktröja? Hade man brytt sig då? 
Hur mycket bättre måste jag bli? Och hur? Vad är fel? Vad gör jag som är så pass fel att jag är där jag är nu?

Hade jag varit värd sanningen om jag var och såg bättre ut? Hade du tyckt om mig då?

Gillar

Kommentarer