Ouppfostrad hund..?

Var väldigt duktig igår och dödade ett av mina glas. De där som håller på att utgå från IKEA. Borde beställa minst ett nytt nu innan de försvinner. Tycker inte om att ha en hög med olika glas och även om de säljer i princip likadana på de flesta andra ställena så skiljer de sig lite och de lilla stör självklart mig. Så ett nytt sådant och se om det finns något annat kul också. För några kronor på ett glas och sen 50kr frakt på det blir ett väldigt dyrt sådant. Kan ju lika bra passa på och lägga några kronor till.

Var ju ute med hund. Vilket jag är några gånger om dagen var dag. Men just idag tror jag att han blev hungrig eller något på vägen för helt plötsligt drog han fram och försökte nästan äta upp en liten hund. Nu när jag tänker efter måste det ha sett väldigt kul ut. Från att först bara stå och störa sig vid en buske för att sen, när hunden och ägaren gått förbi oss springa fram och dra som fan. Den lilla hunden pep till och försökte slita sig från både oss och ägaren.
Självklart tycker jag inte att detta är ett bra beteende av Maito. Han fick sitta och skämmas ett tag innan vi fortsatte. Detta är ingenting som han gjort innan. Visst, om den andra hunden är hotfull mot mig gör han så. Men inte om någon bara går förbi.
Och här finns en hel del andra med hund så vi träffar på någon under var dag. Kanske vädret som gör honom mer knas än vanligt?
Det hände i alla fall ingenting mer än att de kanske blev lite rädda. Han är ju inte en liten hund och jag var inte alls beredd på det.

Nu är vi i alla fall inne och jag ska försöka klura ut ett sätt att kunna dricka te utan att överhettad och fixa till mitt utseende..

Gillar

Kommentarer