På sex veckor.Imorgon har det gått 6 veckor sedan min bästa vän dog.
Det tog en vecka innan jag fick reda på det. Under den veckan hade jag själv redan kommit fram till att något inte var rätt. Dagen innan jag fick veta var jag nästan övertygad om att något väldigt illa hade hänt, även om han ständigt var online.

Det har nu snart gått fem veckor sen jag fick veta. Under de veckorna har jag försökt att flytta mig från sängen, vilket de flesta dagar varit omöjligt.
Jag har druckit för att klara av att förflytta mig. Spelat hög musik, dansat och nästan skrikit mig hes till det. För att döva alla känslor.

Men jag kan inte dricka var dag. Jag kan inte skrika ständigt i min lägenhet och min kropp klarar inte av att hela tiden dansa omkring.

Det har nu snart gått fyra veckor sedan jag tagit kontakt. Under den veckan har jag försökt att få hjälp av någon. Att bli tröstad eller veta vad jag ska göra.
Jag har försökt att inte känna mig så ensam, försökt att få någon typ av samhörighet. För att inte känna att jag är värdelös.

Men jag hade inte särskilt många vänner. Det finns inte riktigt någon som orkar med att höra. Så jag har fortsatt trycka bort det. Men försökt ha kontakt med någon.

Det har snart gått en vecka sen jag hade mitt första möte. Under den dagen så drack jag alkohol.
Jag hade satt upp att enbart dricka på helgen. Att inte bli beroende och att äta innan.

Men jag drack i tisdags. Jag åt ingenting innan och det var den sekunden som jag på riktigt kände mig värdelös.


Det har snart gått två dagar sen jag åt. Under de två dagarna har jag bara ätit mina tabletter och druckit lite vatten.
Jag har försökt att skärpa till mig och rycka upp mig. Att duscha ordentligt och att både äta och le.

Men jag skrubbade sönder min hud i duschen. Tanken på mat gör så det växer i munnen och mina tårar verkar inte ha något slut.

Under dessa sex veckorna har jag blivit av med de jag tycker allra mest om.
Jag har fått alla tidigare problem sammanfogade med alla nya. Och trycket har gjort att jag känner mig totalt värdelös på alla plan.

Jag kan ingenting.
Jag har ingenting.
Jag förstår ingenting.
Jag är ingenting värt.

Gillar

Kommentarer