Personliga-måndag.

Ja, måndag igen då. ska snart börja med att fixa till mig. Har möte senare idag ju.

Förra veckan kom jag ju fram till att jag var måndag skulle skriva något i mer personligt kategorin så det är ju bara att börja då.


Jag har komplex över min mager och tycker att den alltid ser tjock och hemsk ut. Det hjälper inte med höfterna som ofta gör att tröjor och linnen kasar upp. Så jag har köpt en del magtröjor som jag har ibland och ja, även tagit bilder här för att försöka vänja mig och "skärpa mig".


Jag tror inte att jag nämnt vad jag döpt mina djur till. Hund heter Maito vilket betyder mjölk på finska och katt hete Kahvi som betyder kaffe. Tycker att orden i sig är fina. Personligen så dricker jag inte mjölk slutade när jag var yngre och vande mig nog av med smaken. Inte som att jag tidigare älskade det.


Jag tycker inte om att berätta för folk att jag kan måla och skissa. Dels för att jag själv har väldigt många fördomar men även för att jag inte vill göra något till någon (Kanske om jag får betalt.). Mamma har sen jag gick i sexan tjatat om att jag ska måla en katt till henne. Gjorde det till läraren och hon blev avundsjuk och ville ha en. Päls är något av det tråkigaste att rita och de få gånger jag försökt måla en katt liknar de rävar. Därför är veckans "uppgift" att nu, efter 12 år, måla katten till mamma (Hon nämner det seriöst minst 5 gånger om året.).


Gillar

Kommentarer