Personliga måndag.

Väntar lite på att kaffet ska svalna och sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Hade behövt fixa en tvättid. Det är lite jobbigt här. Här tvättar faktiskt folk så man får fixa tid en bit i förväg. Alla andra ställen som jag bott på har folk skitit i det och det har alltid varit lediga tider inom det närmsta dygnet. Har man riktig otur här kan man behöva vänta i en och en halv vecka.

Men nu är det måndag och då blir det som vanligt måndagens sanningar. Det låter så märkligt. Borde komma på något annat. Personliga måndag passar bättre.

Jag tänker bättre när jag är arg. Koncentrerar mig liksom mer på just det som det gäller. Lägger ner tid och energi på just det. Om det så är för att sätta emot någon eller bara lösa ett problem. Är jag inte arg har jag en massa andra tankar också. Så ibland vill jag faktiskt bli irriterad så jag löser skit snabbare.

Jag vill inte ha barn. Jag har aldrig velat ha barn. Är för egoistisk för det. Skulle inte vilja lägga ner så mycket tid, ork och energi på någon. Speciellt inte någon som kommer bara otrevlig, bitchig och otacksam. För det är barn. Skulle inte kunna lägga ner nästan all min vakna tid på någon annan. Göra och betala allt som den vill göra, eller i alla fall det mesta. Jag vill inte det. Jag är för egoistisk för det. Och jag skulle inte skaffa vaken djur eller barn för att skita i dem. Man får vara bättre än så. Man kan inte bara skaffa för att man vill och sen skita i det när man tröttnat eller inte orkar mer. Har man väl skaffat så får man fan man up och ta sitt ansvar att de har det bra och blir uppfostrade. Vare sig det är en katt eller en unge. Det är inte deras fel att du är kass, egoistisk och inte har självinsikt. De ska inte behöva lida för det heller.

Min favoritglass i pinnglass är Twister.

Innan veckan är slut ska jag ha satt upp mina ugglor i hallen.


Bilden är från igår.

Gillar

Kommentarer