Personliga måndag

Måndag igen. Idag blir det till att fixa fiskmat till ungarna och kanske även en till hane. Ska även in om mamma och hämta lite saker. Vet inte om jag stannar där ett tag eller drar direkt. Annars så tror jag inte att jag har något mer planerat. Borde kanske ringa och få mina remisser skickade till nya läkaren. Bytte ju ställe nu. Trivdes inte riktigt på det andra. Inte något större fel så men det kändes inte bra bara och man har rätt en till att byta. Det är ju inte meningen att man ska dra sig från att åka in bara för det inte känns bra med personalen och den kemin.
Borde även skaffa fler bilder på allt möjligt. Känner att jag är väldigt dålig på det och borde skärpa mig. Borde även använda en riktig kamera igen och inte bara mobilen.

Måndag:

Jag tycker inte särskilt mycket om att se serier. Filmer är mer min smak. Dock så ser jag en serie väldigt flitigt, Bones. Tycker att den är sjukt bra. Man vet alltid vad man får. Med många serier hoppar det från att vara bra till att komma lite sämre, om inte dåliga avsnitt. Bones håller alltid en jämn nivå på avsnitten tycker jag.

Jag spelade fotboll som yngre. Tror nästan att det var i 8 år. Sen kom allt annat i vägen och vi bytte tränare till en mycket sämre. Kan nu sakna det lite. Fotbollen alltså, inte riktigt laget och så men att just spela. Störar mig med bollen ute på gården ibland men det är ju inte riktigt samma sak. Hade nummer 11 och var vänsterback. Har kvar en av mina tröjor här i garderoben. Den har tryck med efternamn och nummer.

Alla mina handdukar matchar varandra. De är olika färger beroende på storlek. De största är gråa, mellan är svarta och de små är blå. Bara så du vet. Jag känner att detta är väldigt intressant information.


Jag tycker inte om blött hår. Har aldrig gjort det. När jag var liten och mamma, var kväll sa till mig att duscha ställde jag frågan "Måste jag tvätta håret?". Var kväll. I flera år hörde de dagligen "Måste jag tvätta håret?" och det var max en gång i månaden som jag fick "Nä" på frågan. Men det var värt att fråga det var dag. För det fanns ju en liten chans att svaret var nej. Hund är likadan. Hatar att duscha


Kunde inte sätta upp mina tavlor. Behöver någon med rätt verktyg komma och fixa hål i väggen. För det är klart att just den väggen jag vill ha upp det på ska vara hård som sten. Alla mina spik vek sig när jag skulle slå in dem. Men det passar bra. För jag fick nyss sms om att jag kunde hämta ut hyllorna som jag beställt från ikea. Så denna vecka kan det ju vara uppgift att fixa någon som kan hjälpa mig upp med dem med. För självklart ska den ena upp på samma dryga vägg som tavlorna.

Gillar

Kommentarer