Polis.

​Tristessen höll på att avliva mig igår. Senare mot kvällen hade jag sjukt tråkigt men det ändrade sig då jag fick sällskap och vi drog ut med bil för att fånga pokemons. Som vanligt drog vi iväg till små grusvägar där vi både körde omkring men även ställde bilen och gick en bit. 

Allting var bra. Det är ett bra ställe för att garanterat hitta något kul, vilket vi även gjorde. Fick en ny Pikacho, Snorlax, Golduck som jag inte haft tidigare och fann även en blastoise som jag lyckades ta även den. 

Så när vi kör där och nästan ska ta oss tillbaka kommer det en bil bakom så vi kör in till väglinjen så denna bil kan köra förbi och när den är precis bakom startas blåljusen. Det är alltså en polisbil. De kommer fram och meddelar att de sett oss köra sakta fram och tillbaka längs vägarna och att vi vid tillfällen stannat för att den fortsätta. Frågar om allt är rätt och pustar ut när vi säger att vi bara letar pokemon. 

Så nu har jag officiellt blivit stoppad av polis för pokemon go spelande. Blandade känslor där. 


Har ingen aning om var bilden kommer ifrån. Hittade den på telefonen men tycker den passade här och den som gjort denna har underbar humor.

Gillar

Kommentarer