Posten busringer på dörren?

Idag är det inte min dag. Yr och det känns som att någon kroniskt slår mig i buken. Får väl ta någon värktablett snart.

Posten kom nyss också. Beställde lite extensions och en remover från Rapunzel of Sweden i förrgår. Man hörde hur brevbäraren försökte trycka ner paketet i brevinkastet. Riktigt våldförde sig på det. Tillslut så ringde det på. Hund skällde ett skall, vilket han ska och jag öppnade dörren. I och med att jag hörde problemet med paketet så var jag nästan framme vid dörren när det ringde. Öppnade dörren och där var ingen alls. Gick ut och hörde någon från första våningen fråga om jag höll hund. Men alltså, att ringa på och sedan springa iväg? Får posten verkligen bete sig så? Snubben var i alla fall 35 år också, så det var inte någon liten blyg praktikant. Fick mitt paket och gick in igen. Efter ca 30 sekunder hör jag hur ett paket kommer in i brevinkastet. Tydligen så försökte han inte ta det lilla paketet när han märkte att det stora inte funkade och inte heller var han sugen att ge mig dem båda när jag kom ut. Det som jag nu undrar är att om jag inte öppnat, hade han då sprungit tillbaka upp för trappan igen för att lämna det lilla? Och varför inte ta det lilla efter att man märkt att det stora inte funkade? Tror att han kanske borde byta yrke..

Om jag orkar ska jag sedan färga så att extensions får "utväxt" och kanske sätta i dem med.


​Annars är de faktiskt samma färg som mitt egna hår har när det är solblekt. 

Gillar

Kommentarer

kontakt,
Hej!

Läste att du funderade lite över hur det fungerar när brevbäraren ska leverera brev som inte alltid får plats i brevinkastet. Om ett brev är för stor för att gå in genom brevinkastet ska brevbäraren ringa på för att se om någon är hemma och kan ta emot brevet, om ingen är hemma ska man få en avisering eller ett sms om att brevet finns att hämta på ombud senare under dagen. Har man någon fundering eller synpunkt på hur vi sköter oss kan man alltid lämna en synpunkt via posten.se http://www.posten.se/sv/Kundservice/Kontakta%20oss/Sidor/Lamna-en-synpunkt.aspx.

Har du fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0771-33 33 10 knappval 2, vi svarar mån-fre kl 8-18. Det går också bra att maila vår kundservice på kundservice.privat@posten.se

Med vänliga hälsningar
Erika Postnords Kundservice
www.posten.se