Problemlösar'N.

Bra. Det enda som jag tänker på just nu och har gjort de senaste timmarna är perverst. Eller ja, perverst eller tortyr. Och det kanske inte är så bra att skriva om här.
Har haft "Nytt inlägg" uppe i flera timmar. Har inte kunnat skriva alls. Ingenting som inte är något av det jag nämnde har kommit i mina tankebanor. Känner lite så spontant att jag redan skriver ganska så mycket som gör mig till ett freak. Behöver inte göra det värre med dessa tankar. Men vad ska jag göra? Är ganska snålt av dem båda.. Får väl ta och fixa till det nu snart då så jag kan tänka lite mer ordentligt. Tror jag borde välja det perversa. Kan bli lite jobbiga konsekvenser om jag kör på tortyr. En risk som jag inte är villig att ta. För att vara snäll är jag ganska så elak. 

Hur kan det komma sig att jag hela tiden ska säga emot mig själv? Det är lagom skitjobbigt. Jag vill inte säga emot mig. Men det jag känner ska ständigt vara motsatser tycker jag.
Tycker inte om kyla men gillar att åka snowboard.
Avskyr vatten men älskar att bada.
Vill väl men ändå tortera någon.

Liksom, vafan?! Kom igen! Jag jävlas så hårt med mig själv. Lagom frustrerande men får väl bara gilla läget. Känner att det inte finns så mycket mer att göra åt saken.
Får ta och klä på mig varmt när jag åker bräda så jag slipper frysa och kylan.
Kanske borde ta och fixa en badmössa så jag slipper blött hår när jag badar. För det är mest blött hår jag inte tycker om med vatten.
Och, eehh, det sista där har jag väl lite mer problem med att lösa. Men borde finnas någon som skulle vilja bli lite torterade. OOH! Jag vet! Jag kan bli utbildare till någon superhemlig militär vars träning är att kunna vara tyst även under tortyr. För då är det ju en god sak och till viss del snällt.
TADA! Nu har jag smidigt löst mina "problem" och känner mig än en gång både som värsta problemlösaren men även sjukt charmig.


Gillar

Kommentarer