Runda med hund.

Kom precis in efter att ha varit ute en längre tid. Vädret är precis lagom. Ganska svalt men vindstilla. Vi kollade på soluppgången och gick och njöt av allt, vädret, lugnet och tystnaden. Jag och hund.
Tog med mig honom och han gick faktiskt ganska så fint. Tror att han också tyckte om det för vi kunde sätta oss och bara njuta utan att han skulle lukta och åla runt/pipa. Jag och min hund. Så ensamt det skulle vara utan honom.
Dock så börjar jag väl känna att det var ett tag sedan jag träffade någon som inte var ett pälsdjur och borde väl ta och göra det nu snart. Innan jag blir helt knas här.
Kanske borde ha som mål att träffa någon minst en dag i veckan, om så bara någon timme. Det borde inte vara så svårt. Inte som att jag har någon fobi för folk eller liknande. Jag bara inte orkar emellanåt. Tycker inte riktigt om när någon kommer till mitt hem och är för bekväm för att orka ta mig till någon annan, oftast. Där av bristen på umgänge. Och efter allt som hände tidigare känns det faktiskt skönt att kunna vara själv mycket. Själv eller med något som jag trivs med.
Det finns dock inte särskilt många som jag trivs att spendera mer än någon timme med. Har ju en tendens att störa mig på andra, även om jag tycker mycket om dem. En del funkar bättre en kort träff och sen att man snackar på nätet eller telefonen och där kan det vara i timmar, dagligen. Vet inte riktigt om det är vanligt eller jag som än en gång är märklig.

Men nu ska jag i alla fall försöka sova så jag kanske kan vakna lite tidigare imorgon och få någon rätt på detta någon gång.
Bilder från rundan ute.

Gillar

Kommentarer