Saker jag vill lära mig.

Hoppet om att bli frisk är tillbaka. Eller i alla fall tillräckligt frisk att kunna göra något mer. Att kunna hänga med och lära mig saker. Att orka.

Så här är en lista på de skitsaker jag vill lära mig.

Appar.
Skulle så gärna vilja lära mig göra appar. Det optimala skulle ju vara att kunna göra riktigt komplicerade, har några idéer. Men att göra något enkelt är mer realistiska tankar.

Dyrka lås.
Har sedan jag var liten velat lära mig detta.
Sprang runt och låste och låste upp innerdörrarna med olika saker. Allt utom nyckeln. Men det blev aldrig mer än så.
Kanske låssmed är något för mig?

Dreja.
Jag älskar olika koppar och muggar. Inte olika som i unik, ska vara uppsättningar på i alla fall två, allra helst 6 av var. Och tänk att få designa och göra sina egna! Så roligt.

Gjuta.
Finns så många saker som jag vill gjuta. Det lättaste är nog glasunderläggen.
Men skulle även vilja göra olika ljus. Älskar ljus och efter att ha sett flertalet videos på youtube så vill jag prova göra egna formar och verk.
Och varför inte dra in cement när vi ändå är igång? Innan var det väldigt populärt.

Skriva en bok.
Kan vara mitt sätt att motarbeta läs och skrivsvårigheterna eller kanske ett sätt att få ut mina tankar och kreativiteten. Men har länge velat skriva en bok. Redan som 8åring när jag fick vara på mormors dator.
Skrev om superhjältar och hästar. Och kan helt klart medge att det var något av det värsta jag läst. Men övning ger färdighet.
Under de senaste månaderna har jag lyssnat på många böker. Både berättelser och mer vetenskapliga. Intresset av att skriva en egen bok har kommit tillbaka igen.

Baka bakelser.
Nu menar jag de riktigt fina, och goda.
Tycker om att peta med saker och att dekorera. Och vad är mer dekorerat än en tjusig tårta? Färgglada cupcakes och himmelska chokladbiskvier.

Gillar

Kommentarer