Säng.

Har sett suddigt hela dagen trots att jag tagit ut och tvättat linserna och de är ganska så nya. Ja, jag använder månadslinser. Hade det varit endagslinser så hade de varit använda väldigt mycket för länge. Så antingen är det fel på mig eller linserna. Sådant man aldrig vet. Kanske lite av båda.

För att göra allting bättre fick jag även munsår. För en gång skull tänkte jag vara duktig och inte peta sönder blåsan. Men då förökade det sig hur mycket som helst. Så istället för att ha en liten söndrig blåsa har jag nu hur många som helst känns det som.
Vad är det som händer med min kropp?!

Munsår får jag ju dock av tomat när jag är torr så där får jag kanske lite skylla mig själv. Att jag sen åt mer tomat idag gjorde nog inte riktigt saken bättre. Men ändå.
Det var ju ögat för någon dag sedan som var helt uppsvullet. Jag kan ju inte lägga ut nya bilder här på mig på hur länge som helst verkar det som.


Nu tänkte jag dock försöka lägga mig på min favoritplats. Det vill säga sängen. Och då jag gärna inte lägga upp bild på varken det svullna ögat i från tidigare eller mitt hemska munsår idag så blir det på min säng istället.

  • Hem

Gillar

Kommentarer