Seg.

Är så sjukt seg. Vaknade av alarmet men ja, det var varmt och mysigt i sängen så jag stängde av det och somnade om. Ville inte gå upp. Ville inte gå upp sen heller men kan inte riktigt stanna där hela dagen, bara halva. Hade jag inte haft hund hade jag nog inte gått upp alls. Hade varit kvar i sängen, ringt de samtal jag var tvungen till och sen bara sovit där med de fluffiga kuddarna och stora, varma täcket. Blir nästan lite gnällig bara jag tänker på det. Vill till sängen! Sova. Och om tre dagar ska jag tvätta mina nya sängkläder så den blir finare och ännu mer mysig än vad den är nu. Så den blir helt grå. Jag <3 grå. Så vackert.
Och idag vill jag vara vacker så blir grått. Så mycket grått. Måste dock tvätta håret också. Orkade inte det igår. Jobbigt!
Borde även beställa mer. Hår då, inte tvättar. Duscha klarar jag än så länge själv. Även om jag inte tycker om det. Blött hår, isch! Frågan är väl om jag ska ta 50 eller 60 centimeter. Har haft 50 nu ett tag. Men funderar starkt på att ändra så jag kan klippa topparna utan att det ser förjävligt ut sen när det blivit lite slitet. Och slitet blir det då jag inte orkar sköta det helt som man ska. Alldeles för mycket saker jag behöver köpa för det. Och för mycket tid som jag hade varit tvungen att lägga ner på det. Ja, jag älskar hår men jag är lat. Orkar inte! Bättre att köpa nytt istället.
så ja, får väl bli att beställa det senare idag så jag kan bli tjusig, eller något.


​Nej, jag orkade inte tvätta bort sminket igår så just nu ser jag ut såhär. 

Gillar

Kommentarer