Ser inte förjävlig ut.

​Än så länge har jag inte fått alltför jobbiga frågor faktiskt. Kanske någon enstaka som jag annars hade försökt prata bort men inte riktigt någon som jag gärna inte velat svara på. Men det kommer väl. Har ju en hel del timmar kvar även om jag snart tänkt sova bort några timmar. Kan ju inte hoppa över skönhetssömnen. Hur skulle jag då kunna vara så het som jag nu är? 

Har spenderat en del tid med att se mig i spegeln och kolla bilder på mig. Vilket låter väldigt ego. Men jag har som sagt inte tyckt om mitt utseende och faktiskt undvikit att kolla reflektioner och bilder på mig. Just för att jag inte tyck om vad jag sett. Men nu efter noggrannare inspektion har jag kommit fram till att jag inte ser så förjävlig ut. I alla fall inte efter att jag fixat till mig. Vilket gör mig glad. Jag ser ganska så bra ut. Ja, om du nu missat det så är jag trevlig och meddelar dig. Så nu även du vet. 
Nej, men ja, det är väl vad jag anser nu faktiskt. Jag ser bra ut. Tror nog att jag kan trivas ganska så bra med mitt utseende bara jag orkar fixa till det lite var dag och fortsätter spendera tid med att se på mig själv. Och oj, vad det inte låter bättre. Men jag är lite trög av mig så även detta tar tid för mig att vänja mig vid och faktiskt förstå. 

Så med andra ord anser jag mig vara en bra människa som även ser bra ut. Det känns ju inte hel förjävligt kan jag tycka. Nu ska jag bara få resten av världen till att se och förstå detta. Eller så fortsätter jag med att vara inlåst här hemma och gömma mig. Behåller all denna awesomeness för mig själv. 
Nej, men om de kanske kan hitta lite fel på mig nu snart som är hyfsat lätta att fixa så jag kan börja hitta på lite saker och faktiskt förflytta mig och orka göra något. Inte alltid men ibland hade det ju varit trevligt om det hände något, om jag kunde göra något. 

Börjar bli sjukt trött efter en lång dag som jag spenderat med att inte göra ett skit mer än tagit djuret och fixat till mig. Ja, jag fixar till mig för att sen bara vara hemma i min ensamhet. För det tycker jag är kul. ^^


​Ja, jag har dubbla strumpor. För det tycker jag är sött. 

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Jag tycker också att det är sött!
nouw.com/belliblonkan