Sexfakta om mig.

Såhär denna fredagsförmiddag tänkte jag ta upp några punkter gällande mig. Vilket förstås står i rubriken, men ändå.
Så som många andra skriver så intressanta och mindre intressanta saker om sig själva tänkte jag ta upp det också, fast sex relaterat. För det är sådant som jag tycker är intressant att läsa.

Masochist
Som jag tidigare skrivit så är jag masochist. Detta betyder varken att jag tycker om all typ av fysisk smärta och absolut inte alltid.
När man blir upphetsad så höjs bland annat smärttröskeln men även ens tolerans och hantering av den. Saker gör fortfarande ont men andra sinnen tar över och gör att det även känns trevligt.

Orgasm
Jag har aldrig fejkat en orgasm. Funkar det inte, så funkar det inte. Antingen så får man jobba på det eller så får man ta det en annan gång.
Jag hade inte tyckt om om någon gjorde det mot mig.

Partners
Jag avskyr att ha en ny partner. Känns som att börja om på noll. Att lära känna någon i alla fall sexuellt tar tid. Första gången blir inte så optimal. Man behöver träna. Och tanken på att stöta på en "nitlott" är jobbig.
Håller mig helst till samma så länge det bara går och funkar.

Hår
Jag har hårfetish. Att se och röra långt, vackert hår är både upphetsande och tillfredställande för mig.
Nu är det håret på en människas huvud och inte någon annan stans eller päls.


Här är då fyra saker med mig. Kommer troligtvis gå in på dem mer någon annan gång. Och självklart finns det mer som jag uppskattar, tycker om eller sätt jag är på.

Gillar

Kommentarer