Sextiosju och en halv timme.

>

Fick sova lite bättre inatt. Så får väl vara ute och gå en-två timmar var kväll nu ett tag framöver.  

Det är lite synd att min hund är gammal och gnällig. Annars hade jag haft lite sällskap. Men det fixar sig nog ändå.

Har kollat runt lite på nätet nu om hur man lättast slutar röka och såg att en del gjort lista till varför man själv skulle vilja sluta. Ska göra en sådan lista.  För jag vill verkligen sluta. Men jag vill att det är jag som vill det. Att jag hela tiden har möjligheten att ge upp om jag skulle göra det valet. 

En del saker behöver man göra för sin egna skull, för sin egna vilja. Detta måste jag känna att jag gör för mig, Inte för någon annan.

Jag har börjat få slem från näsa som rinner ner mot svalg. Vilket är både jobbigt och äckligt. Men kan hosta upp det. 

Har som tidigare även mycket energi. Dock ändå ganska svårt att koncentrera mig. Hoppas på att energin stannar men koncentrationssvårigheterna försvinner.

Röksuget är nog som värst på morgonen och när jag går ut. De var de "viktigaste" cigaretterna som jag tog. Jag rökte under fläckten i köket innan men har inte känt något större sug till det nu, Tyckte i och för sig inte om det när jag rökte heller. Röka inne kändes så skitigt och äckligt. Ute fanns frisk luft och känslan av "rent". 

Lätt irritation har jag också känt av ganska tydligt. Men människor runt mig har fått reda på att jag inte längre röker och de försöker stötta och väljer att bara hålla med mig när jag är gnällig eller irriterad. Jag har även sagt att det är mycket lättare så och att jag får ge tillbaka för det senare. 

Kan inte just nu komma på mer negativa saker som händer i samband med bristen på nikotin. 

Gillar

Kommentarer