Sjuk offoff och "komplimanger".

Jag älskar min hund. Han är fucking underbar. Stackaren är sjuk och när jag vaknade och gick ut till honom skämdes han som fan så jag tittar runt och ser att han kräkts på sin madrass. Hur sött är inte det? Alltså, inte att han mår dåligt men att utav alla ställen han kunde hostat upp det på så var det på hans egna sak. De vill ju kräkas på något mjukt så det inte stänker, men har ju mattan där och eh, kanske inte har packat upp alla mina kläder och lagt in i garderoben än. Så det finns en risk att där är en kasse med det också där ute i hallen. Och ändå så har han först dragit ut alla filtar från han säng och sen valt att hosta upp precis där. Han tänker på andra. Han vill göra rätt och skämdes en massa för vad han gjort. Självklart tröstade jag honom och visade att det var okey. Att matte förstå och älskar honom mer än något annat. En helt jävla underbar hundfan jag har.

Jag må vara kass på mycket, extremt trög när det gäller en del saker och helt jävla värdelös på att säga snälla saker. Att det som jag ser som en komplimang ser andra som en hård diss. Men är det något jag kan så är det att uppfostra djuren. Uppfostra snällt med kärlek och respekt.
Kanske för att de inte riktigt förstår vad jag säger utan går mycket på hur jag behandlar dem. Att jag kan säga "komplimanger" som de blir glada för bara jag säger dem glatt. "Du tycker inte du blivit lite väl tjock? Tjockis! Men du får lov att vara kvar här ändå. I alla fall ett tag till." KOMPLIMANG!
Jag menar, visst, att säga att han är tjock kanske inte är så snällt. Men jag sa att han fick stanna. Det betyder ju att jag tycker en massa om honom trots att han är lite rund av sig. Att han är fin ändå. Och jag säger det glatt så han blir glad. Dessv��rre tar inte andra det så.. Människor då. Och helt ärligt så är det väldigt extremt sällan som jag ger en helt snäll komplimang. Det vill säga en riktig komplimang. Så, ju fler sådana dissar man får desto mer tycker jag om någon och uppskattar den. Vilket väldigt sällan uppfattas rätt. Jag borde jobba på det. Jag försöker..


Gillar

Kommentarer