Skrika.

Får du också den här känslan att du vill skälla ut någon grundligt? Bara ställa dig och skrika på människan. Helt utan att den gjort något fel. Att det liksom inte riktigt går att förklara och om man nu skulle hamna i den situationen skrika om något som inte är logiskt eller ens något som man begriper och kan greppa. Har du också det så ibland? Att det hade känts väldigt bra att göra det. För att du känner för det, bara för att få ut något.
Skulle gärna vilja skriva om vad det där något är, men jag har ingen som helst aning. För som jag nämnde nyss så är det inte logiskt alls. Kanske är därför jag vill skrika, för att få bort förvirringen, känslan av att vilja göra det. Hade det blivit mer begripligt för mig efteråt? Hade jag kunnat tänka bättre då? Eller hade det blivit värre än tidigare? Vad hade jag sagt? Troligtvis något extremt dumt och korkat. Vad hade jag fått för svar på det? För reaktionen man fått utav det hade med största sannolikhet varit förvånad och förvirrad.
Hur hade jag reagerat om någon gjort så mot mig? Nog också blivit förvirrad, tittat snett åt vänster med en hel del tankar om vad det är som händer just nu.

Har en tendens att titta åt vänster när något märkligt händer och jag tänker efter gällande det. Med den där förvirrade och smått sura minen. Den som säger att nu är det allvar och man försöker greppa, i alla fall något. Precis den minen tror jag att man fått om man bara skällde på någon helt utan anledning eller ens något att göra. Osammanhängande ord eller helt ologiska meningar. Kanske lite som denna texten är.

Förvirrad, trött och febrig, förlåt. Ska sluta nu och sova istället. Är nog inte löt att försöka begripa sig på denna text ens lite.


Gillar

Kommentarer