Skriva.

Jag har svårt för att veta vad jag ska skriva. Vilket märks här. Kan skriva så himla mycket om mig, hur jag är, tänker och anser om det mesta. Vad jag tänker på. Men en del saker går runt, vilket man också sett ganska så tydligt. Jag bli trött och tycker att det är uttjatat så kan ju bara tänka mig då vad någon som läser här anser. Sen finns det en hel del strunt-saker i mitt huvud. Värre än det som jag skriver ner här, och då är det illa. 

En blogg är väl för att berätta och visa bilder på vad man gjort under dagen också. Men, jag gör ju i princip ingenting. Kan bli ännu mer uttjatat att läsa om var gång jag går ut med hund, dricker te/kaffe och sminkar mig. Vad jag har på mig för kläder är heller inte så jävla spännande. Mycket för att jag inte anser det vara särskilt kul men även  för jag har ingen koll på sådant. Borde väl köpa mer men vad?! Använder ju fortfarande en del från tio år tillbaka. Nej, jag har inte ändrats sen dess. Lite mer otränad men det är väl det. Vilket jag faktiskt håller på att fixa men min kropp orkar ju som sagt inte alltid trycket så tar det lite lugnt. 

Det samma gäller väl med sminket. Mja, det och mitt hår har ju ändrats en del under åren men om jag hittar någon snabb och hyfsat okey sminkning så kör jag på den i några månader tills att jag tröttnat och byter till någon annan som jag sen gör precis likadant med.
​Håret har jag väl gett upp lite om för stunden. Sätter i extensions var tredje-fjärde månad, men det är väl det. Orkar inte ens längre färga in utväxten på dem. 
Anledningarna till att vara blond-ish är väl för att det är lättare att spela dum, folk är mer hjälpsamma och jag slipper färga det. 
Folk tar mer illa upp att bli satta på plats av en "dum blondin". För tydligen ligger intelligens och bildning i utseendet. Ja, om du nu missat det så som jag, så delar jag med mig av min vishet nu.


​Jag ska fixa nytt batteri åt fjärrkontrollen till systemkameran. Funderar även starkt på att införskaffa en digitalkamera.

Gillar

Kommentarer