Smått gnällig.

Träningsvärk i hela kroppen. Jag tycker om att ha det i magen och benen men hela kroppen är lite väl mycket kan jag tycka. Så går det när det blir ändrade planer och sex och en halv timmes mer slit än förväntat. Men jag kompenserade detta jobb genom att gnälla i fem an de där timmarna. Kanske borde tillägga att det var på ett humoristiskt sätt så andra skrattade och inte blev förbannade. Passade även på att dansa och skutta runt, vilket i sig inte gjorde något bättre utan mer så jag fick mer träningsvärk. Helt klart värt det! Dansa är kul.

Så förutom all smärta nu tänkte jag fixa mitt kaffe. Har hört att det är bra att vänta lite med kaffet om dagarna. Och lite det här för jag är för lat för att orka göra något innan huvudvärken börjat så in.

Har också varit kass på att ta bilder och skit. Mest för jag verkligen inte tycker om dem men även för min energi kanske inte varit på topp. Kanske bristen på kaffe om morgnarna! D:

Här är i alla fall en egobild från hundrunda tidigare idag.
(Spännande hur märklig min arm ser ut.)

Skitbra med sommar och sol. Även om jag är osminkad och ser ut som skit så kan jag dölja en del med solglasögon. Snart blir det duschen och en tillfixning. 

Gillar

Kommentarer