Smygstalkers.

Ja, det här med att vända rätt dygnet har väl spårat ur lite mer nu igen. Har sådan illa smärta till och från att jag inte riktigt orkar bry mig. Får jag sova något är jag nöjd med det.
Och skype strular som fan. Hur ska jag nu ha någon kontakt med folk och omvärlden? Inte som att jag använder facebook eller något mer än till att göra andra förbannade och ta bort mig. Ja, det är det som jag roar mig med där. Åsikter är inte okey att ha så långt över hälften har tagit bort mig. Plus det här med att jag inte lägger till någon så det blir bara färre och färre. Tror jag lagt till en på två år nu. Och det var enbart för jag ville ha ett jämnt antal "vänner". Orkar inte bry mig. Behöver inte kolla upp alla hela tiden och det är lite mer personligt och trevligt att faktiskt snacka eller skriva till människan och inte bara kolla upp där.

Ooh, ja! Det är något som jag inte orkar, när någon ska kolla upp mig. Speciellt om det är i smyg. Smygstalkers. Har då kanske en liten tendens att störa mig så det ser ut att vara på något annat sätt än vad det egentligen är. Mest för jag avskyr det. Kolla inte upp mig i "smyg". Den informationen du får där kan med stor sannolikhet vara fel. Ja, om det inte är här. Men detta är inte riktigt i smyg på samma sätt. Detta är ju något som jag faktiskt skriver så vem som helst ska läsa. Och är medveten om att de som kommer in här gör det för att läsa och/eller se bilder. Själva poängen är ju att kolla in här. Men annars!

Jag förstår inte ens varför man ska kolla mig i smyg. Det är inte som att jag ljuger, faktiskt! Jag vet om att många säger så och de inte håller det. Jag tycker att det är sjukt dåligt och något som jag stör mig på extremt mycket. Där av att jag inte håller på med sådant trams. Jag är bättre än att ljuga. Så, varför kolla upp mig i smyg? Varför inte bara fråga mig rakt ut om det är något? För jag kommer fortsätta med att dryga mig på olika ställen. Fortsätta att få saker till att se märkliga ut.

Det jag heller inte orkar med är när man ska kolla i min telefon, dator eller bara något utav mina användarkonton på något ställe. Blir knas. Det är som att man inte litar på mig. Och vad är poängen med att ha mig i närheten om man inte litar på mig? Måste du kolla upp mig och inte bara fråga eller överlag lita på mig så känns det ganska så meningslöst.

Jag tänker fortsätta "ragga" på mina vänner offentligt, fortsätta med att få saker att se ut som något mer än vad det egentligen är. Har alltid gjort så och kommer troligtvis alltid till att göra det. För jag orkar inte smygstalkers. Ska fortsätta störa mig med deras hjärnor. I alla fall fram tills man hör av sig och frågar om sanningen. Då lär jag säga den.Gillar

Kommentarer