Söndag.

Ibland är det svårt att börja skriva. Har liksom något som jag skulle vilja skriva men vet inte riktigt hur jag ska börja själva inlägget. Där av löser jag det med att skriva att jag inte vet och känner mig för någon sekund som värsta problemlösaren. Dessvärre är det väl sådana här lätta problem jag kan lösa. Sådana där andra inte riktigt är inblandade.

Fick för övrigt mer positiv respons på mitt inlägg "Utvisa kriminella invandrare." än förväntat, vilket glädjer mig. Självklart kom en del negativt också. Men det var lite något som jag mer ställt in mig på.
Funderade på att yttra fler åsikter nu men tror att det blir bättre med lite paus. Kanske mestadels för mig men ändå. Borde kanske skriva om sådant mer. Så jag får ut det. Detta är ju trots allt en plats jag skriver ner om en del av det jag anser och tänker på. Mitt ställe jag går till när jag känner att jag har lite för få vänner. Låter inte alls deprimerande..

Just nu är jag nog mer trög än någonsin. Känner mig så extremt dum. För att vara intelligent är jag så sjukt korkad. Tror att de blandat ihop mina tester med andra. Stackars de jävlar som fick mina svar och nu lever i en värld där människor omkring tror att de är så inkompetenta. Att de kanske tror det. Någonting måste liksom gått snett, alla gånger. För jag är så otroligt trög att jag nästan imponerar på mig själv. Och inte bara det här med att jag är trög, jag är även en av de mest osmidiga människor som finns. Blir trött på mig.

Men ja, nu ska jag duscha och fixa till mig. För det behöver jag.
Nya trosor och de är helt klart mina favoriter. Skönt att jag köpte fyra par. De är bekväma och snygga som fan. Tycker att färgen passar min hudton extremt bra.

Gillar

Kommentarer