Sova.

Tänkte snart sova. Av någon anledning så tvingar jag mig till att vara uppe mer än jag egentligen borde. Jag älskar min säng så det är inte därför som jag inte lägger mig. Tror det har med att jag inte vill vakna att göra. Ju längre jag är vaken nu desto längre lär jag sova sen. I denna stund har jag inte något måste. Hunden har varit ute, katten sover och jag är så pass trött att jag inte orkar fixa med något annat än det som absolut måste göras. Allting är klart för att jag ska kunna sova och kan där av koppla av.
Så fort jag vaknar måste jag upp och klä på mig, ta ut hund och sedan fixa till mig helt. Fixa mat och sådant annat tråkigt som behövs göra dagligen. Så mycket det hade underlättat om jag haft en trädgård eller bott långt ute på landet så det bara hade varit att släppa ut hund när jag vaknat och då kunnat vänta lite med att gå längre med honom. Ja, så vill jag ha det. Så och en massa annat.

Känner att jag är för trött för att komma på några vettiga tankar och min feber är tillbaka igen vilket inte riktigt hjälper. Så får väl lägga mig nu och sova någon timme.
Natti natti.


Gillar

Kommentarer