Spelet suger.

Jag vet inte om jag har skrivit om detta tidigare. Försökte kolla det lite snabbt men hittade inte något och det är väl saker som jag stört mig på väldigt länge, under så många år. Folk som raggar!

Jag är helt värdelös på detta. Alltså, jag upplevs väl ofta som charmig och söt så det är inte själva raggande i sig som är det jag inte kan. Är inte heller särskilt blyg så tar ju kontakt med folk. Mitt problem är väl snarare att jag inte förstår om människan är intresserad. Även om den snackar en massa med mig och spenderar tid tillsammans med mig. Förstår inte. Tänker att den kanske bara vill vara min vän och tycker att jag är kul att bara snacka med. Och detta är något som håller i sig långt mer än en kväll det kan ta månader! Oftast märker jag inte förens den gett upp att den faktiskt var intresserad. Det har hänt fler gånger än vad jag är villig att erkänna.


Jag är så trög när det gäller andra. Speciellt när det gäller andra och mig. Kan oftast se om någon raggar på någon annan, är intresserad av eller tycker om den. Men inte när det kommer till mig. Det blir kortslutning i huvudet eller något. Och detta är något som håller i sig. Även om människan säger att den är intresserad, även om den meddelar att den tycker om mig och även om det händer något mer intimt så förstår jag inte.
Vem vet, den kanske tröttnade. Inte fann det så spännande längre eller jag helt enkelt är för kass.


Jag har då löst det här problemet med att jag är rak och ärlig. Håller inte på med "spelet" hatar det tramset. Vad för glädje har man av det? Har aldrig riktigt förstått det. Man tycker seriöst att det är bättre att tramsa runt och skicka dubbla signaler eller till och med låtsas vara ointresserad istället för att umgås och vara närgångna. Istället för att ha det trevligt.

Varför gör man så?! Vad får man ut av detta? Och ännu värre är väl att det går ut över sådana som mig.
För hur mycket jag än meddelar att jag faktiskt inte är intresserad så får jag "Du spelar bara svår." som svar. Nej! Jag spelar inte svår. Jag är jätte lätt när jag faktiskt är intresserad. Jag är hur lättfotad som helst då. Och än en gång lyckas jag låta som att jag är värsta slampan, awesome!
Men tyvärr brukar jag inte vara farligt intresserad och när jag väl är det har jag en tendens till att inte få till det ändå på grund av min tröghet. Och det faktum att jag för det mesta är intresserad av lite halvt blyga killar. Allt är bara dömt att misslyckas liksom.


Och om det nu har kommit längre. Att det blivit intimt, snälla för i helvete håll inte på med att vara dissande och spela ointresserade. Antingen så är du fortsatt intresserad eller så är du det inte. Håll inte på att leka och störa dig, sådant är jag inte ens lite intresserad av.
"Spelet" suger så för fan sluta upp med det, allihop!


Visst jag tycker om att tänka och ha utmaningar men fan inte sådana. Jag är mer intresserad av att lära mig tankesättet hos andra. Lära mig så jag kan förutse dennes reaktion vid olika tillfällen och scenarion även då inräknat beroende på utgångshumöret.
Det är vad jag anser intressant, roande och en utmaning. Fan inte tramsa omkring med hurvida du vill eller inte vill ligga med mig.
Om vi båda vill förstår jag inte problemet. Sluta tramsa och GO GO GO!

Gillar

Kommentarer