Stressigt värre.

Ggaahh.. Har så mycket att göra idag. Ska duscha, städa, diska, laga mat, duka och baka en kaka. Allt innan klockan sju ikväll. Var diskat igår men sen bakade jag bullar. Och jag har en diskmaskin. MEN den är inte installerad och de här tar en halv evighet innan de kommer och fixar saker. Nu hade man kunnat tro att jag kunde byta ut blandaren själv. Men det kan jag inte då den nya blandaren är från i år och denna pisslägenheten är från början av 70-talet, och så även dess rör. Så vill ha lite hjälp så det blir rätt fixat och jag slipper betala en massa pengar jag inte har för lägenheten under f��r fuktskador (Om något skulle gå fel).
Som vanligt när jag är stressad så sitter jag still. En väldigt dålig egenskap jag har. När jag blir extremt stressad så skiter jag i allt och bara sätter mig ett tag. Jag borde lära mig men nä. Såhär är dte var gång som jag är stressad. Blir knas på mig själv.

Planen var väl att fixa det mesta igår. Men jag mådde så dåligt och hade ont i kroppen och var väldig svimfärdig hela dagen så klarade inte av att göra så mycket.

Att bjuda hem mamma är värre än något annat. Måste vara extremt städat och fixat så hon inte gnäller. Att träffa henne är värre än att gå på date. Jag fixar till mig längre och mer noggrant när jag ska träffa mamma. Vilket kan verka väldigt sjukt Men en date gnäller i alla fall inte på hur jag är klädd och sminkad, hoppas jag. Än så länge har det inte hänt.

Gillar

Kommentarer