Svartsjuka.

Jag blir väldigt sällan svartsjuk. Kan inte riktigt bry mig på det sättet. Och oj, vad det låter illa. Men jag menar, jag kan ändå inte göra något åt saken. Då känns det bara onödigt att vara det. Det är känslor.Jag är inte bra på känslor försöker mestadels gå på förstånd och tankar.
Och vill du inte ha mig kan jag inte göra något. Jag kan bara vara mig själv och vill du inte ge mig tiden så finns det ingenting jag kan göra åt saken. Det är ditt val.
Finner du någon bättre, någon mer intressant så är väl det bra för dig. Men säg i alla fall sanningen.
Berätta hur det ligger till. Jag har rätten att veta. Precis som du har.

Jag kan inte riktigt känna svartsjuka. Jag kan bara vara mig själv och hoppas på att människor tycker om mig för det. Att de uppskattar mig och vill spendera tid, ork och energi med mig. Så som jag vill med dem. Och om de inte vill, om du inte känner för det så finns det bättre.
Med det säger jag inte att de är dåliga människor, jag säger inte att du är dålig, bara att det finns bättre för mig. Någon som faktiskt vill ge mig det.Några som uppskattar mig, några som jag uppskattar.
Du är säkert skitbra men bara inte för mig. Precis som jag är så mot dig. För om det varit så hade man inte velat byta bort den. Man hade inte sökt något bättre.

Så nej, jag är inte farligt svartsjuk. Det är känslor.Känslor är inte logiska. Jag känner inte komplicerade känslor, försöker tänka istället. Förståndet över känslor.
Löser problemen i huvudet istället.
Är ofta likgiltig. Orkar inte lägga ner energi på saker jag inte kan göra något åt. Vill inte göra mitt eller någon annans liv sämre.

Är det något man inte förstår så fråga. Jag brukar svara.
Anta inte. Det är inte alltid som det ser ut. Det är inte alltid så som man tolkar det.
Låt samspelet med andra bara ske. Tänk inte på mycket på det. Allt behöver inte vara så komplicerat. Ibland är det enkelt. Ibland finns det inte mer, ibland har de inte några starkare eller större planer, känslor eller meningar. Bara låt det vara och se efter.

Ljug inte och fråga om det är något. Jag svara oftast. Jag vill väl, faktiskt.

Gillar

Kommentarer