Tankar om halloween.

Har köpt en hel hög med godis ifall grannbarnen kanske ringer på på halloween. Men funderar så fall starkt på att öppna dörren snabbt som fan och skrika "Bus eller godis?!" själv.
Känns som en kul grej att göra. Och de hade nog blivit väldigt förvirrade. Hade det varit jag som fått godis då? För det känns ju som att jag redan varit lite busig.

En annan sak att göra hade varit att dyka upp till någon i underkläder och frågat om bus eller godis. Men fan vad snopet det hade blivit om man fått godis och en dörr stängd i ens ansikte. Känns kanske inte som en risk man är villig att ta.
Tar man nästa dörr då fram tills man får bus? Eller hur går det till?

Det är två saker som alltid händer vid denna högtid. Jag skär pumpor med min yngsta syster och jag klär vart år ut mig till rödluvan. Inte för jag har brist på fantasi, men för jag tycker om rödluvan.
Förra året funderade jag dock först på att klä ut mig till någon högt uppsatt SS soldat och ha med Koira. Men då jag ändå bara blev hemma var det än en gång rödluvan. Ville det mest för att jävlas med folk, och för jag hade en schäfer med mig. Dessutom så ska man klä ut sig till något läskigt. Och tror nog att fler blivit rädda för en sådan soldat än för rödluvan. Speciellt då denna rödluvan aldrig kan hitta sin varg.

Bild från förra halloween.

Gillar

Kommentarer