Te och rosa pläd.

Gick och hämtade ut mina månadslinser tidigare. Nu ska jag väl mest försöka komma ihåg att inte slänga dem när jag tar ut dem. Det har jag ju gjort med dem andra och har än så länge inte helt glömt bort att ta ut dem innan jag sover. Har dock hunnit gå och lägga mig någon gång innan jag kommit på det. Att ta på dem är ju helt klart lättare att komma ihåg. Mest för att jag inte ser något utan dem.

Har du något som du glömmer bort dagligen? Något som du egentligen bör göra men som liksom bara försvinner bort i alla andra tankar och måsten? Jag har en sådan sak som jag nu kom och tänka på, då jag än en gång glömde det. Jag dricker te när jag kommit in med hund från sista rundan innan jag ska sova. Var dag tänker jag att jag startar vattenkokaren innan jag går ut så behöver jag inte vänta med teet när jag väl är inne igen. Var dag glömmer jag även att göra detta. Och så även denna gång. Inte riktigt något viktigt men ändå störande.

Jag är trött, seg och har för stunden ont i hela kroppen. Ska dricka upp mitt te och fortsätta mysa med fil och min nya tjusiga pläd som jag fick igår. Sen ska jag försöka sova.

Den är len, rosa och fluffig. Har svårt att se att den på något sätt skulle kunna bli bättre. Eller nja, det hade väl så fall varit vad som skulle kunna vara på den. Men den i sig är väldigt trevlig också.

Gillar

Kommentarer

d
,
var har du köpt den??????
Askan
Askan,
Tror den var köpt på Rusta faktiskt.
nouw.com/askan