Tråkig, men har viljan.

Jag vill verkligen uppdatera en massa här om dagarna. Flera gånger, var dag. Jag bara inte vet om vad. Det händer inte så mycket här hemma liksom. Nästan samma sak var dag och hur kul är det?
Har spenderat en del tid på pintrest för att hitta något roligt att skapa men finner inte allt för mycket där jag inte behöver införskaffa nästan allt.

Det hela hjälper ju inte med att jag inte är intresserad av andras bloggar. Är inte så intresserad av vad andra människor gör. Kan inte heller förstå varför man skulle vara intresserad av vad jag gör. Jag är tråkig. Att ta reda på vad alla andra gör är för mig tråkigt.
Vilket inte riktigt heller hjälper till.

Borde fixa till här hemma så jag trivs, det hade nog hjälp till en del. Hade kunnat ta några fler bilder på allt möjligt. Tycker ändå att outfitbilder kan vara ganska så kul. Även om mina kläder inte är så kul så blir det ändå lite trevligare. Och skor och ytterkläder har jag ju ändå en hel del av.

Har laddat batterierna på systemkameran och det är alltid en fördel. Blir bättre bilder så. Istället för de suddiga bilder det blir av mobilkameran. Som då också gör så det ser väldigt tråkigt ut här på bloggen.


Nu blir det att ta brun utan sol och hoppas att humöret blir bättre när kroppen får finare färg.

Gillar

Kommentarer