Tröttnat på mig?

Jag vill förklara. Jag vill få saker förklarade för mig.
Ja, oh, vad jag vill förklara. Men jag vet inte vad. Jag vet inte vad som hänt eller vad jag gjort. Om jag ens har gjort något. Jag har ju en tendens att bara utgå från att saker är mitt fel även om de kanske inte är det.
Men jag känner och har väl känt att det runnit iväg. Har försökt att greppa men misstänker att jag misslyckats brutalt.

Du var den sista som rörde mig. Den senaste som nuddade vid min kropp.
Jag sa ju att jag var så. Att jag inte vill med någon annan. Och jag ljög inte.
Men jag känner hur du backat, hur du går iväg. Jag vet inte varför. Oj, vad jag har försökt ta reda på varför och det vet du. Har bara inte fått något svar om det. Du har sagt att du inte tagit avstånd.
Är det jag som är knas eller du ljög? För jag vet inte. Kanske båda?

Jag vill väl mest veta sanningen. Det är för det mesta det jag vill gällande allt.
Sanningen. Inte linda in den i något, inte ljuga eller undanhålla viktigt eller avgörande information. Bara ren sanning. Inte bry sig om ifall någon blir sårad, ifall jag blir sårad. Jag kommer över det.
Jag är faktiskt värd sanningen. Precis som att jag tycker att de flesta andra också är det.

Tycker du inte om mig så är det okey. Tråkigt, men okey.
Vill du inte snacka, säg det. Vill du inte umgås, meddela det.
Är det något som du undrar över eller helt tolkar fritt. Snälla, ta det med mig. Det är inte alltid som det verkar eller ser ut. Det som man kan lita på är det jag säger eller skriver rakt ut. Inte saker som hintas eller verkar vara på något sätt.

Tycker du inte om mig är det tråkigt. Mycket för att jag tror att du är en av de som jag verkligen varit mig själv med. Borde ta det som en stor diss mot min personlighet. Kan inte låta bli att fnissa lite när jag skriver det. Så hemskt. Den som vet mycket om mig och sett hur jag är tycker inte om mig. Den uppskattar mig inte riktigt. Jag måste vara en så dålig människa med hemsk personlighet. Om du nu inte tycker om mig.


Men nej, jag vet om att man inte passar alla och att det inte betyder att jag är hemsk eller en dålig människa. Som jag skrev i ett annat inlägg, Svartsjuka., "Med det säger jag inte att de är dåliga människor, jag säger inte att du är dålig, bara att det finns bättre för mig." och så är det ju. Även på andra hållet.

Jag vet inte ens om du läser. Vet inte om jag tagit allt helt fel nu igen. Men om du läser så vill jag att du ska veta att jag aldrig ljugit för dig.
Och du behöver som sagt inte backa eller ignorera mig. Bara säg mig sanningen, vad som den än må vara.

​Min kontroll har blivit väldigt märklig och funkar lite halvt ibland. Det positiva är väl att det ibland tar tid innan kameran tar en bild så jag lyckas gömma kontrollen en del tillfällen. Tycker det ser så tråkigt ut när man ser den blänka till. Och ja, jag har spillt curry på min tröja..

Gillar

Kommentarer