Tryck inte ner, uppmuntra.

Sitter här och funderar över negativa egenskaper och saker som en del gör. Sådant som borde stå på min lista. Och kom till att tänka på en som jag verkligen inte tycker om. Jag avskyr den och ändå så har jag accepterat det så många gånger. Har låtit människor göra så mot mig och behållit dem i min närhet. Det är slut tramsat nu.


Människor som trycker ner och begränsar. Oftast för att de är rädda att man ska hitta/leta efter någon bättre eller bara dra.

Gör inte det. Det är inte okey. Inte något som jag kommer acceptera längre.

Varför ska du trycka ner mig? Varför ska du vara elak och bitchig mot mig? På vilket sätt blir något bättre då? Ignorera inte eller dissa mig.
Uppmuntra mig istället. Om du tycker om mig och inte vill mista mig, uppmuntra mig. Det finns ju uppenbarligen en anledning till att jag är med dig. Du har tydligen något som jag är intresserad av eller tycker om.

Jag är inte den människan som hänger upp mig på saker som hur du bor, vad du tjänar eller om du är den snyggaste jag sett.

Ja, jag gnäller väl en del om att jag skulle vilja ha vältränade snygga snubbar här men det är egentligen inte det som spelar så stor roll. Lustigt nog är det insidan som räknas och ja, du kanske känner dig kass men det betyder inte att jag anser dig vara det.


Jag kanske räknas som snyggare av samhället men det betyder inte att jag tycker det. Det betyder inte att jag kommer dra eller leta efter något bättre.
Jag är inte människan som går bakom ryggen på någon. Jag vill inte ljuga och om jag tycker om någon så gör jag väldigt mycket för att inte såra denna, för att denne ska kunna känna sig trygg med mig och kunna lita på mig.
Skulle jag då tröttna eller vilja ha något annat meddelar jag detta. För först försöker jag lösa problemet med denna och om den inte funkar bryter kontakten, när den vet om det.

Det är okey att vara osäker, jag är väldigt ofta osäker, men det är inte okey att trycka ner och begränsa andra. Sen om det är vänner, familj, förhållande eller vad för relation som helst spelar ingen större roll. Gör inte så.

Och om man tycker om så jag är så kommer det bara bli bättre när man uppmuntrar mig till saker. När man uppmuntrar mig till att vara mig själv och göra det som jag inte annars hade gjort. Det som jag vill men inte riktigt vågar då mitt självförtroende inte alltid är på topp.

Jag tycker inte att jag är särskilt bra. Kan inte riktigt förstå varför någon tycker om mig och känner att jag inte ser så bra ut. Speciellt inte osminkad. Isch, nej, hemska tanke.


Jag tycker så pass illa om mitt utseende att jag undviker att se mig i speglar och reflektioner. Vill inte veta hur jag ser ut.
Trivs oftast inte med det. Hittar så mycket fel och brister. Där av att jag inte tycker om att vara med på bild och försöker vänja mig genom att ta en massa och lägga upp här. Och även om jag hade varit skitsnygg och vetat om det är det inte som att jag lägger all vikt vid någon annans utseende ändå. Inte som att man måste ha en massa pengar och flått hem.

Jag är mest ytlig och krävande när det kommer till mig själv. Med människor jag tycker om och vill ha runt mig är det mestadels hur de är som människor, deras personlighet.

Men ja, jag måste bli mer kräsen. För detta har inte alltid gått så bra för mig. Lustigt nog tror jag att jag är för snäll och tolerant. Det lustiga är väl att jag alltid trott jag varit motsatsen. Eller ja, jag var det som liten och i tonåren. Men en del växer ju upp och ändras. Tack och lov för det!

Men nu blir det till att försöka sova.

Och titta här föresten. Det är de som sagt till mig att fortsätta skriva. Att det är intressant att läsa och har ändå en del som kommer in här dagligen. Ni har uppmuntrat mig till att skriva oftare och framför allt mer. Väldigt mycket tankar och personliga saker.
Uppmuntra mig och jag vågar mer.
Blir starkare och mer som person överlag.

Så jag vill då passa på att tacka för det. Tack för att du stöttar mig. Tack du som tror på mig och tack för att du tycker om och bryr dig.
Tack.


Borde fixa till mig imorgon och skaffa lite nya bilder.. 
Ont! Får se om jag orkar.

Gillar

Kommentarer