Va snäll.

Det finns en risk att min frukost bestod av en hög med kakor. Funderar nu även på att göra en lemon key pie. Mest för att jag kan. Och maränger! För det blir en massa äggvita över från pajen. Känns onödigt att låta de bli gamla. Nu ska jag mest samla energi till det. Skulle egentligen varit på möte nu men det blev inställt. Jag som faktiskt hade gjort det som jag skulle inför mötet. Hade hemläxa.. Lagom jobbig sådan också så sköt upp den så långt jag bara kunde. Men gjorde det och klarade av det hyfsat bra kan jag tycka. Andra kanske inte riktigt håller med men, fuck them! Framsteg för mig. En del saker tar längre tid än andra. En del saker är jobbigare för någon än vad det är för någon annan. Kan dessvärre inte stressa allt och samtidigt få ett bra och hålbart resultat.

Har även suttit i en del samtal idag. Det är nog en av få gånger som jag känner mig vuxen; När jag ringer viktiga samtal.
Måste ha kontroll. Måste visa att jag har koll. Ta itu med allt sådant som påverkar för stunden, en längre tid, flera år. Hade kunnat strunta i det. Men det hade gjort mitt liv sämre, hade gjort så de som gjort fel vinner. Så kan vi ju inte ha det.
Så tråkiga samtal gör att jag känner mig vuxen.
Vad anser du vara vuxet? Vilka saker gör du så du känner dig ansvarsfull och vuxen? För sådant ändras ganska mycket. Både från person till person men även ens egna ålder, rutiner och ansvar. Och det låter som att jag är smått besatt av att vara vuxen, men så är det inte riktigt. Bara det som jag hängt upp mig på för stunden. Nog mycket för att jag ständigt blir behandlad som ung och dum när jag går på alla tråkiga möten nu. När jag ringer mina samtal. Samtal som förhoppningsvis lär minska hårt nu snart.

Lyckades ju fixa en del nyss. Något som jag jobbat på i tre år. Jag vann, vilket jag visste om att jag skulle. Det var inte mitt fel, inte jag som gjort något dåligt. Men de skulle strula så långt de bara kunde. När jag nu tidigare fick tillbaka min energi och tankeverksamhet gick det ändå ganska så snabbt. Med tanke på att jag aldrig gick på något möte utan bara kommunicerade via telefon och brev ville jag vara snäll och skicka med en bild i sista papperna:

För jag är så snäll och trevlig liksom. En sådan ung, dum blondin vann. Slynade sig, använde sig av alla de lagar och metoder som man bara kunde för att få igenom det som så många andra ger upp gällande. Usch, vad dåligt. Hur kan man bara förlora mot en sådan?!
Trycka upp det i ansiktena på dem och jag älskar det.
Göra rätt, ha ryggen fri och samtidigt köra över totalt med budskapet "Man ska vara snäll". För det ska man. Det blir trevligare då. Blir mycket bättre.


Gillar

Kommentarer