Vaken.

Jag har märkt att jag sover ganska så mycket. Vaknar, är uppe någon timme för att sen lägga mig och sova ett par timmar igen. Med ett par menar jag minst fem. Det är inte så att jag är allt för trött heller. Mest att jag inte har så mycket annat för mig. Gick upp nu senast vid halv ett. Har äntligen förstått att jag är ensam. Att det inte kommer till att vara någon som jag stör mig på eller inte tycker om i sängen och ingen kommer till att komma dit. Det tog kanske ett tag, minst fyra månader innan jag kom fram till det. Men nu när jag verkligen förstått det är det skönt. Och jag menar, jag gör det som jag ska när jag väl är vaken. Det är ganska så kallt i lägenheten nu och vintertäckena blir varma efter ett tag. Ja, jag har två! Sen att sängen är väldigt mjuk och allt fluffigt gör ju inte att jag drar mig från att gå dit precis. Så länge jag kan vara ute och dansa runt till musik i mörkret så är jag nöjd. Kräver inte så mycket antar jag.

Har en del saker att göra idag och imorgon. Städa, laga en massa mat att ha i frysen och diska. Borde även baka en liten tårta som jag och djuren kan dela på på måndag. En sådan där man inte känner smaken av grädde. För grädde smakar inte gott. Om du nu inte visste det så är jag snäll och meddelar liksom. Har dock ingen aning om vad den ska smaka. Ja, mer än vanilj. Måste smaka vanilj. Eller i alla fall ha vanilj i botten.

Brukar göra varannan botten vanilj och varannan choklad. I brist på fantasi liksom. Och självklart gör jag bottnarna själv. Sådant man köper färdigt smakar inte särskilt bra. Man skulle nästan kunna tro att jag är kräsen när det kommer till saker man äter och dricker. Vilket i och för sig är sant, men i alla fall.

Nu är mitt kaffe slut och tänkte ta hund på en sväng om där ute innan jag tar en dusch och börjar dessa vakna timmar.


Såg för övrigt en bild som jag tycker stämmer ganska så bra. Ja, texten då. Vilket i och för sig säger sig själv..

Gillar

Kommentarer