Vara med på bild.

Satt och kollade upp tips både på hur man ska kunna ta bra bilder men även hur man ska göra för att se bättre ut på bild.

Vilka kamera inställningar man ska ha vid vilket tillfälle och specifika inställningar.
Dessvärre så var min kamera inte laddad utan får ta och fixa det lite senare idag. Skulle vilja göra det nu så snabbt som möjligt med det är en sovande valp precis där allt är. Och man ska inte väcka den valp som sover. Mest för att hon då lär springa omkring och bita allt och alla. Hon behöver sova ordentligt och mycket. Annars tar övertröttheten över och hon far runt som ett jehu överallt.
Hon vill inte riktigt natta sig själv. Allt är för intressant. livet är för spännande för att sova. Så in med henne på ett lugnt ställe och sen vara där tills att hon somnat för att sen kunna smyga iväg.
Vi gör så, flera gånger om dagen. Så jag får vänta med att ladda kamerabatteriet ett tag till.


Sen var det att vara med på bild.
De säger att kameran lägger till fem kilo. Jag undrar väl mest varför den oftast ska envisas med att lägga det i mitt ansikte?!
Det räcker tydligen inte med att jag redan ser väldigt akward ut både i pose, hållning och uttryck. Jag ska även se ut att ha ett så runt ansikte att bollar blir avundsjuka på mina former.
Det hela blir då även komplett med en dubbelhaka som följsamt håller fast mitt bollhuvud på min annars smala hals.

Hittade mycket där folk förklarade mer vad man ska göra med benen, armarna och speciellt vad man bör tänka på att inga göra. Det vill säga att man ska inte göra som jag.
Och detta är säkert väldigt naturligt för många och saker de märker direkt. Men jag gör inte det.

Ja, jag ser att majoriteten står på ett visst sätt på bild. Att de gör vissa saker. Jag är inte blind. Jag är mest bara så självkritisk att jag inte förstår att jag också kanske skulle kunna.
Att jag i alla fall skulle kunna prova.
Så jag ska försöka tänka på det nästa gång.

Nu till det största problemet med att vara med på bild. Man ska ha självförtroende, för det syns. Och visst gör det det. Det är ju en stor anledning till att jag ser så akward ut på bild. Jag är ju väldigt obekväm med det.

Öva framför spegeln.
Men ska jag vara ärlig på är jag väldigt obekväm med speglar också.
Jag försöker hålla mig ifrån dem. Går jag förbi något som speglar, fönster eller annat som jag skulle kunna se mig själv i så tittar jag inte.
De tillfällen som jag ser mig i spegeln är när jag ska sminka mig. Sen är jag klar. Och inte ens då lägger jag er farligt mycket tid med att se mig i spegeln.
Och nu ska jag öva där?! Nu ska jag stå och titta på mig och komma fram till olika sätt att hålla kroppen på men även vad för ansiktsuttryck som ser bra ut på mig.
Jag som inte tycker om mitt egna utseende. Jag som är så kritisk mot mig själv att jag inte vill se mig.
JAG ska titta mig i spegeln och avgöra vad som ser bra ut på mig.

Tror att det är bra träning. Jobbig, plågsam och allmänt hemsk, men bra för mig i längden.
Kanske kan vänja mig vid hur jag ser ut. Kanske till och med skulle kunna tycka om det och får mer självförtroende.

Misstolka mig rätt. Jag tycker om mig. Tycker om att umgås med mig själv och tycker att jag är en jävligt nice människa. Det är mest mitt utseende som jag inte uppskattar.

Nu har hund vaknat så ska springa och sätta batteriet på laddning innan jag glömmer det igen.

Gillar

Kommentarer